Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 juli 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 juli 2019

Per Staffan 7 juli 2019

Arcturians (channeled messages)

The Number of Awakened Souls ∞The 9D Arcturian Council

Antalet uppvaknade själar ∞Det 9D Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är väldigt begeistrade över att kunna ge följande överföring, för vi vet hur upphetsade ni alla blir när ni vet att mänskligheten kommer närmare och närmare den tiden när ni kommer vara redo att skifta ert medvetande. Det här är vad vi har märkt på senare tid – inte bara är fler individer vakna på Jorden i större antal varje dag, utan de av er som redan är vakna frambringar också mer av vilka ni verkligen är. Ni gömmer er mindre och uttrycker er mer. Ni talar er sanning, även om det innebär att ni kommer att utesluta er från vissa grupper.

Ju mer ni alla normaliserar att vara vakna, desto lättare är det för nästa person, och nästa person, och nästa person att komma ut och vara vaken i sina små grupper. Det är viktigt att ni gör era erfarenheter kända, eftersom det hjälper andra att förstå hur normala de är med sina erfarenheter. Det är roligt att vara de konstiga typerna. Vi säger er det, och vi vet att ni som är vakna kommer att fortsätta att driva den saken. Men för dem som bara börjar vakna och inte är säkra på om de är galna, är det de som behöver vägvisarna som har kommit till dem för att dela sina historier.

Det är också till hjälp för dem av er som har varit vakna en stund att veta att ni inte är ensamma i era egna samhällen. Ni har så många platser för människor som följer traditionella religioner att gå till och fira sin tro, men ni har inte så många platser för de väckta att gå och samlas och fira varandra. Vi inbjuder er att fira er själva och också alla andra som ni vet har varit villiga att vara konstiga. Antalet väckta kommer att fortsätta att växa, men ni kan alla göra det enklare vid nästa våg genom att vara sanna mot er själva och genom att låta andra veta att ni tror på feer, änglar och utomjordingar med lika stor säkerhet.

Låt andra veta att du hör den rösten eller att du har sett den visionen, och var inte rädd för att vara engagerad i en psykavdelning. Sanningen från dina egna erfarenheter måste komma ut, på ett eller annat sätt. Vi inbjuder dig nu att tänka på var du kan dela med dig av dina egna erfarenheter, upplevelser som hjälper andra att känna sig mer bekväma i deras eget uppvaknande.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...