Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 november 2018

Per Staffan 11 november 2018

Rädslospridande ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har möjlighet att tona in till de olika tankeflöden som förekommer på planeten Jorden när som helst och vi kan tala om när det finns tankeströmmar som ni kommer åt som inte tjänar er. Vi vet att det finns många individer just nu som omedvetet kopplar in till dessa tankeströmmar och de blir fast i en slags rörelse.

Och vi vill att ni ska veta att rädslan som finns på er planet är avsiktlig. Det finns människor som förstår hur man manipulerar massorna genom att använda rädsla som verktyg. Dessa individer vet hur man får er att köpa in till dessa tankeflöden, och de kan få er att fångas i något som inte är riktigt sant.

Rädsla har varit verktyget för de negativt orienterade yttre utomjordingarna i eoner och eoner av tid. Så det här verktyget har alltför länge använts på mänskligheten. Vi vet att om ni tar emot det här meddelandet är ni mindre benägna att bli fast i den tankströmmen. Ni är mindre benägna att vara en del av en rörelse som är emot en viss grupp människor, och ni är mer benägna att upptäcka dessa personer som använder rädsla för att kontrollera och manipulera.

Men vad kan ni göra åt det? Ni har redan gått förbi det vibrationellt. Vad är er bästa åtgärd då för att hjälpa de personer som är offer och de personer som är förövare? Allt ni kan göra är att fortsätta att leva er sanning, tala er sanning, vara de ni verkligen är, och skicka kärlek och ljus till de som kontrollerar och till dem som manipuleras.

Ni kan inte argumentera dem ut ur sinneskontrollen, och ni kan inte hata dem ni manipulerar ut ur den roll de spelar. Så det är klart att det enda svaret här är kärlek, och det enda verktyget som ska användas som kommer att göra någon skillnad är medkänsla.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...