Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 november 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 november 2018

Per Staffan 12 november 2018

Sänder Er Kärlek ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har upptäckt att det bästa sättet för oss att hjälpa er är inte genom de ord som vår underbara kanal här överför, utan vi finner att det mest effektiva sättet att hjälpa er är genom att skicka er överföringar av kärlek. Om bara ni alla kunde ta emot den kärlek som stöder er, som leder er och värmer era hjärtan från varandra, men tyvärr, det har inte varit fallet.

Och det är där vi går in. Det är där Jorden går in, och det är där era djurvänner går in. Vi älskar alla att älska er, och vi vet alla hur viktigt det är att ni får tillgång till den kärleken. Vi skickar allt fler kärleksöverföringar hela tiden, och det gör era guider också, och det gör också änglarna och ärkeänglarna. De uppstigna mästarna skickar också enorma överföringar av kärlek, men vi kan inte få er att öppna upp för att ta emot.

Många individer har den falska tanken att de inte är värdiga kärlek. Vissa har aldrig känt sig älskade av någon annan människa, och gör därför det falska antagandet att de inte är värda att älskas. Vi föreslår att ni börjar ta emot den kärlek som är tillgänglig för er från alla ovannämnda varelser, inklusive oss själva. Och istället för att leta efter kärlek från dem omkring dig, se till att vara kärleken som de aldrig fått.

Starta en trend. Du är trendig kärlek och skapar en sådan rippeleffekt att du kan hjälpa hela det mänskliga kollektivet. Allt börjar med dig. Det har det alltid gjort och det kommer det alltid att göra.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...