Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 oktober, 2022

 

 

Oktoberenergierna och dina 5D-chakran ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att vara tillbaka med er alla här igen på planeten Jorden, och vi bevittnar expansionen av ert medvetande när det fortsätter att utvecklas där i er oktober månad. Du har fått tillgång till dina femdimensionella chakran på sätt som du tidigare inte har kunnat komma åt dem under denna månad. Och resultaten har blivit att många av er upplever nya insikter, minnen av tidigare liv, inklusive de som är utanför världen, och fler och fler av er kliver upp för att göra det arbete som är nödvändigt för att rensa ut era sju, huvudsakliga, tredjedimensionella chakran så att de femtedimensionella kan regera övergripande.

Ditt femtedimensionella chakrasystem kommer att ge dig större tillgång till den flerdimensionella världen. Detta universum innehåller många dimensioner, många verkligheter och så mycket mer än vad du tidigare har utnyttjat. Det räcker med att säga att du är inne på en rejäl tur när du ställer in dig på dina femdimensionella chakran. Allt du behöver göra är att låta detta hända. Det betyder, vad som än kommer och vad som än inte kommer i ditt liv, omfamna allt, för det är bara ett sätt för dig att göra det där extra arbetet, den rensningen, som är nödvändig för att ge er själva mer tillgång till de femdimensionella chakrana. hålla för dig.

I slutet av denna månad kommer alla att upptäcka att det är lättare att ansluta till de högre världarna, om det är vad de önskar. Fler och fler kommer att upptäcka att de hade gåvor de inte visste om, och du kommer att känna dig mycket närmare tiden för full och öppen kontakt med utomjordingar.  Ni kliver in i er makt nu som suveräna varelser, eftersom dagarna av att anta att någon eller något utanför er kontrollerade allt är över. Du har spelat klart det spelet, och du är redo att erkänna att du är skaparna av din verklighet hundra procent av gångerna. Du är redo att kliva in i din fulla kraft och din fulla potential och att komma samman med de galaktiska krafterna och krafterna som kommer från de icke-fysiska dimensionerna i detta universum.

Det har varit ett krav för er alla under denna livstid, men först behövde ni ta itu med alla de fysiska aspekterna av att leva där på jorden, och det är därför vi säger att när ni möter det ni behöver möta, tillåter ni er själva att dra ännu mer nytta av oktoberenergierna som har gett dig mer tillgång till ditt femdimensionella chakrasystem. Släpp in allt, inse att det alltid kommer, och ta lite tid vid olika punkter under dagen för att blunda och ta några djupa andetag, när du erkänner att dessa femdimensionella chakran finns i ditt energifält, och de är redo att stå till tjänst för dig.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...