Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 november 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 november 2019

Receive This Transmission & Change Everything ∞The 9D Arcturian Council

 

FÅ DENNA ÖVERFÖRING & ÄNDRA ALLT ∞DET 9D ARKTURISKA RÅDET, KANALISERAT AV DANIEL SCRANTON

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har en extrem nyfikenhet på detta universum som vi alla delar tillsammans. Vi tycker så mycket om att utforska all den skönhet, majestät och alla de möjligheter som finns i vårt universum. Vi älskar att känna anslutningen till alla varelser i detta universum, och vi hittar alltid något nytt att njuta av. När du nu rör dig genom universumet som du har tillgång till skall du komma ihåg att universumets helhet existerar i varje partikel av det. Så medan du klagar på det faktum att du är instängd i en liten stad där du bor, och du har väldigt liten tillgång till de platser som du mest skulle vilja besöka och till och med bo på, kom ihåg att hela universumet är där med dig.

Du behöver bara anpassa dig till upplevelsen av det universum som du vill ha och sedan låta universumet leverera till dig de aspekter av sig själv som du har beslutat att du vill uppleva. Om du är för upptagen med att klaga på det faktum att du inte bara kan hoppa på ett plan för tillfället och åka till Peru eller Bali, kanske du missar möjligheten som universum presenterar för dig att åka till dessa platser och många fler. Om du verkligen brinner för någonting, är det en egen belöning att vara i den vibrationen.

Vi ser många som försöker skapa eftersom de tror att de kommer att bli lyckliga om de får vad de vill, och de kommer bara att vara glada när den dagen kommer. Men om du kan få den aktivering som kommer till dig genom denna överföring, kan du känna vår entusiasm för varje partikel i detta härliga universum, och du kan leva i det ögonblick du önskar så mycket, just här och just nu.

Det kommer alltid att vara en känslig balans i detta dualistiska universum, och för att uppleva något du önskar och uppskatta det måste du också uppleva bristsidan av ekvationen. När du erkänner bristen som ett tomrum som universum kommer att fylla kan du släppa din anknytning till den upplevelsen. Du kan sluta fokusera på det som inte är, och börja inse att det som du vill att det skall vara finns precis runt hörnet. Detta är nyckeln till att skapa din verklighet. Detta är nyckeln till att behärska den andliga och den fysiska världen. Detta är den typ av överföring som kan förändra allt åt dig, om du tillåter det, om du släpper in det, om du låter dig sola dig i härligheten av detta vårt vackra universum.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...