Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 maj, 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 maj 2018

Per Staffan 19 maj 2018

Att Lämna Ditt Arv ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arktiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi börjar förstå den motivation som finns inom mänskligheten för att ha ett arv, att lämna något efter sig. Och vi vill att ni ska veta att medan vi respekterar alla era önskningar om erfarenhet, så lämnar ni aldrig riktigt, och därför är det inte nödvändigt att ha någonting i det fysiska som representerar dig eller det liv du levde.

Ni behöver verkligen ändra ert begrepp om liv och död när ni skiftar ert medvetande, eftersom ni inte längre behöver döden för att omvandla er helt. Det är vad uppstigning handlar om. Uppstigning handlar om att föra er in i ett sådant högfrekvent tillstånd att ni överträffar döden. Ni blir mer av den ni är utan att kasta den fysiska kroppen, som ni har gjort i så många tidigare livstider.

Det har varit så många dödsfall i hela er inkarnationscykel att det har blivit något ni förväntar er, och ni har insett att ni bara har en viss tid i varje livstid. Därför kommer behovet hos er att göra något för att göra ert avtryck och många av er känner det behovet nu eftersom ni känner att de stora förändringarna kommer och ni fortfarande har det tredjedimensionella behovet att påverka det fysiska riket som kommer att överleva er.

Och vi vill bara att ni slappnar av nu och slutar räkna antalet år ni har kvar, för att allt detta förändras när ni skiftar och stiger upp. Ni behöver inte längre dö. Ni behöver inte göra någonting som skall vara kvar som ett bevis på att ni existerade. Fokusera mer på det befintliga och mindre på att göra. Fokusera mer på att bli och mindre på att uträtta, och gör denna resa enklare för er själva.

Släpp av detta mycket tredimensionella behov att få något gjort innan ni dör och omfamna er odödlighet som eviga och oändliga varelser av ljus och kärlek.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...