Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 12 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 12 augusti 2021

 

Få fler Aktiveringar och Uppgraderingar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att se er utvecklas andligt och se vad som fungerar för er i era liv, för vi vet att om något fungerar för människor på planeten Jorden så kommer det säkert att fungera för andra varelser i andra delar av galaxen. Ni har alla så många läror, processer, övningar, tekniker och andliga metoder som hjälper er på vägen, och sedan har ni också era liv som ni lever. Att leva ert liv kommer att få er att växa bara för att ni har erfarenheter där på jorden som är så unika och så krävande för er att ni inte kan låta bli att utvecklas genom dem.

Det här är en tid för er alla att omfamna varje ögonblick som ni har där eftersom ni vet att ni stiger upp. Och så måste allt då handla om er uppstigning, och vi vet att det gör det. Vi kommer att fortsätta att berätta att allt handlar om att ta er till nästa nivå i er medvetenhetsutveckling, och vi vet att några av er tar det minsta motståndets väg mot er uppstigningshändelse. Ni är inte oroliga, och ni är inte stressade; ni är inte rädda, och ni är inte arga. Ni är bara vidöppna för livet som det är i detta ögonblick på Jorden, och när ni är vidöppna får ni vad vi och andra som vi ger er energimässigt.

Det är också mer troligt att ni får en uppgradering eller en aktivering, och det är inte för att vi väljer dem som är mer öppna och avslappnade. Det är för att ni måste öppna knytnäven för att ta emot med öppen hand, och detsamma gäller med er energi. Och det vi har märkt fungerar för människor är acceptans. Om ni kan överlämna er och släppa taget kan ni befinna er på den främre kanten av uppstigningen som ni vill vara på, men om ni fortsätter att leta efter hur ’de’ försöker hindra er från att stiga, kommer ni att hitta fler bevis för att stödja den tron, och ni kommer att hitta fler människor att kasta in i kategorin ’de’ och ’dem’ och er lista över fiender kan fortsätta att växa dagligen om det är er inställning till andlighet.

Vi vet att det är svårt att släppa taget, och vi vet att det är svårt att ta bort er uppmärksamhet från de mörka, men det är verkligen en verklighet som ni inte behöver uppleva själva. Och när ni gör ert liv och er andlighet till en inre resa, så spelar det verkligen ingen roll vad någon annan gör. Och när ni når inre frid, och ni utstrålar kärlek till alla i universum, då kommer ni verkligen att börja förändra andra omkring er. Och det kommer att vara oerhört tillfredsställande.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...