Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 februari, 2023

 

Detta kommer att katapultera dig in i den 5:e dimensionen ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har tittat och väntat på den perfekta timingen för att ge er denna överföring av energi, och nu är det dags. Ni är redo att ta emot så mycket mer på grund av det underbara arbete ni har gjort där på er själva, och ni som är vakna vet precis vad vi menar med ”arbete.” Du anmälde dig inte till den enkla vägen för att du ville uppleva exponentiell tillväxt. Därför bestämde ni alla som är andliga mästare att ni skulle hölja den sanningen från er själva, särskilt tidigt i era liv. Du valde hjärtesorg och hjärtesorg, och du valde trauma och besvikelse och alla möjliga saker som du visste skulle katapultera dig till att vara vaken.

Du ville ta den här delen av din resa medvetet, och du visste att du behövde något för att väcka dig, för att få dig att gå på en annan väg än andra som skulle vara mer intresserade av planetens fysiska drag. Och det finns mycket där som du skulle kunna fokusera på istället för din andlighet. Kanske några av er till och med gick in på den vägen från början när ni fick reda på att ni skapar er verklighet med era tankar, era ord, era känslor och ännu viktigare, era vibrationer. Men allt kommer så småningom att leda till att du står inför alla utmaningar direkt, eftersom du vet att dessa utmaningar hjälper dig att växa.

Nu ska vi återgå till tidpunkten för den här sändningen. Det finns energier som presenteras för Moder Jord i varje hörn, i varje skrymsle och vrår, som kommer att ge dem som ansluter till henne allt du behöver. Moder Jord, precis som din sol, kan ge dig aktiveringar, kan läka dig, kan ge dig uppgraderingar, justeringar, nedladdningar. De är alla tillgängliga för dig hela tiden, men vid vissa tillfällen, som just nu, blir jorden själv mer att balansera och anpassa sina energisystem, sina rutnät, sina poler, sitt elektromagnetiska fält. Det finns så mycket för dig att utnyttja som är precis under dina fötter vid denna tidpunkt som kommer att hjälpa dig, ge dig kraft och ge dig allt du behöver för att gå vidare in i denna nästa fas av din uppstigning, denna nästa fas av din evolution.

Ni är redo att ta livet på planeten Jorden längre än det någonsin har varit förut, eftersom detta är tiden för uppstigning där på jorden, och ni är redo som markpersonalen att ta emot mer inte bara ovanifrån, utan också underifrån . Och när du blandar dessa energier inom dig, det är då du förstår varför du inkarnerade på jorden vid den här tiden. Du är där för att vara de som kan komma åt energier från både himlen och marken, det fysiska och det icke-fysiska, det maskulina och det feminina. Och ni är där för att integrera och harmonisera dessa energier inom er själva för att känna er själva mer fullständigt och fullständigt som ni verkligen är.

Nu är det dags för dessa energier, och nu är det dags för de av er som är vakna och medvetna att verkligen dra nytta av allt som ges till er och till Moder Jord från de av oss som bryr sig, från de av oss som är tittar och väntar och kalibrerar energier som kommer att katapultera dig in i den femte dimensionen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *