Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 oktober, 2022

 

 

Hur man åstadkommer stora förändringar ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar inom oss själva efter nya upplevelser som vi bara kan få genom att gå inom oss. Vi har lika mycket att underhålla och distrahera oss från vad som händer inom oss som ni alla gör. Faktum är att man kan säga att vi har fler kanaler att surfa på och serier att storm titta på eftersom vi kan och tittar in på hela galaxen. Vi känner att det är mer än bara underhållning eller ett sätt att bara fördriva tiden. Det är mer än bara en distraktion från vad som händer inom oss, eftersom vi vill hjälpa så många varelser och kollektiv som vi kan.

Vi behöver fortfarande gå inom oss själva för att helt förstå och omfamna, för att till fullo känna till alla aspekter av vilka vi är som Källenergivarelser som fortfarande minns att vi är Källan i varje ögonblick. Men det är en process; det tar tid. Och det tar tid för er alla där på jorden också. Det är inte meningen att det ska hända för dig över en natt. Ni skulle beröva er själva så mycket och så många upplevelser om en solblixt bara förändrade allt, eller om de landade deras skepp och bara räddade er från all den röra som ni har skapat där för er själva.

Det är meningen att du ska titta på röran som du har skapat och sedan gå in och se vad som behöver städas upp inuti dig, men du måste ta den tiden för att släppa den tjugofyra timmars nyhetscykeln som nu inkluderar sociala medier och så många andra webbplatser. Ni måste släppa taget tillräckligt länge för att kunna ställa er själva frågan, ’Hur mår jag om det här? Vad är mina tankar om detta? Hur skapade jag detta?

Och återigen, om ni inte gör det, kommer det att ta mycket längre tid för er att känna er själva som era högre jag, vilket är nästa steg i er andliga utveckling. Nu, när vi säger till er att gå in, undrar några av er vad exakt det betyder. Vi säger åt dig att kolla in dina känslor. Kolla in med dina chakran. Kolla in med din energi som alltid vibrerar, och se om du kan sätta fingret på den. När du väl gör det länge nog blir du så bra på det att du inte ens behöver försöka. Det blir andra natur för dig. Du går in i ett rum och berättar för personen du är med att något helt enkelt inte känns rätt.

Och det är det som kommer att åstadkomma de stora förändringarna som du vill se i din värld, fysiskt och andligt. Det kommer att börja med den enkla icke-handlingsorienterade handlingen att gå in, checka in, känna runt och sedan vara ärlig mot dig själv också. Om du inte kan erkänna att det är något galet inom dig, då är du inne på en längre resa. Var ärlig mot er själva så att ni kan flytta den energin, bearbeta den, släppa den och ersätta den med vad ni faktiskt vill känna. Och då kommer det att bli vad du faktiskt upplever i ditt liv och i världen.

Gör dessa incheckningar regelbundet så kommer du att bli förvånad över hur snabbt du kan förvandla dig själv och allt utanför dig.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...