Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 december 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 december 2018

Per Staffan 12 december 2018

December 2018 Solståndsenergier ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har börjat utforska de olika möjligheterna som står framför er alla om solstånd och de energier som kommer att träffa er inom kort. Nu finns det många olika sätt som detta kan ske på för mänskligheten, men vi ser att det mest troliga resultatet är att ni kommer att väcka en enhetlig känsla inom er och hela mänskligheten. Och det här är den typ av enhet som ännu inte har setts, känts och upplevts på planeten Jorden.

Solståndsenergierna handlar om enande. De handlar om att släppa skillnader. De handlar om förlåtelse, och de handlar om att ta bort illusionen av separation. Om mänskligheten kunde se sig själv som ett kollektiv skulle världen kunna förändras över natten. Om ni kan stödja varandra, oavsett tro som skiljer sig, kan ni se så mycket positiv förändring. Ni kan uppleva en sammansmältning som skulle värma varje enskilt hjärta på planeten.

Nu, som vi sa, är det här en stor sannolikhet. Det är en stor sannolikhet att ni kommer att röra er i den här riktningen. Det betyder inte att ni kommer att se resultaten över natten, men energierna kommer att plantera frön, och för vissa kommer effekten att vara omedelbar. För de av er som är vakna kan ni, och förmodligen kommer ni att ägna er åt någon förlåtelse efter att Solståndsenergierna har slagit till.

Ni kommer att släppa er gard. Ni kommer att släppa in människor som ni har fjärmat er från. Ni är de som är mer benägna att drabbas av dessa energier, och ni kommer sannolikt att hjälpa till att ta mänskligheten bortom den punkt där ni har varit så länge och in i ett nytt territorium. Enhetsmedvetandets territorium är en plats dit ni är avsedda att gå, och de av er som mottar detta budskap är ledare för den rörelsen. Vi hälsar er och vi uppmanar er att låta dessa Solståndsenergier göra det de gör.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...