Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 december 2020

 

Det Enorma i Det Som Händer Just Nu

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat en egen resa som vi vill dela med er alla nu. Vi har börjat känna storleken på vad som händer i universum för oss alla, oavsett vilken dimension, oavsett om ni befinner er i en fysisk kropp eller i icke-fysisk form. Det universella medvetandets förändring kan bara mätas i ett känslostatus, även om ni kan och kommer att se förändringar runt omkring er. Och det kommer att finnas förändringar i era kroppar och i era förmågor.

Den verkliga förändringen kommer att vara i hur mycket av Källan ni kommer känna strömma till er och genom er, och detsamma gäller för oss och alla andra varelser i detta universum. Vi blir mer lik Källan, och det är en fascinerande och vacker upplevelse på samma gång. Det är fascinerande när vi stannar och reflekterar över det, och det är vackert när vi bara känner för det och märker skillnaden i oss själva.

Vi expanderar och inkluderar fler av våra sanna jag i varje ögonblick av vår existens, och det är ni också. Detta är något som händer med alla varelser i universum, inklusive de djur ni har i er värld. Ni kommer att se gudomligheten i djurriket eftersom de inte har de filter ni har. Och de kommer att ta den ytterligare infusion av Källenergi och använda den. Ni, å andra sidan, har fortfarande dessa filter, och ni har fortfarande förmågan att sakta ner denna process.

Och det är därför ni behöver känna för det enorma som händer i detta universum, och när ni inser att det också händer för alla andra människor, kan ni sluta leta efter de dåliga och sluta peka finger, för de utvecklas och expanderar med er. De måste antingen tillåta att mer av Källan strömmar till dem och genom dem, eller så kommer de inte att resa med er till den femte dimensionen. Det är därför vi fortsätter att be er att ta uppmärksamheten från de onda och lägga er uppmärksamhet på er själva, för ni måste också hålla koll på dessa energier, och ni kan inte göra det när ni har huvudet ner i ett kaninhål som känns väldigt dåligt för er.

Ni måste ha tro på utvecklingen av det mänskliga medvetandet och tron ​​på era medmänniskor, och viktigast av allt, ni måste känna för det enorma som händer inuti er, för hela universum finns också inuti er. Det är ett holografiskt universum som vi lever i och som vi alla är. Kom ihåg det; kom ihåg att allt och alla som finns där finns också i er. Och kom ihåg att den här upplevelsen som vi alla har tillsammans ska vara en härlig, underbar, glädjefylld händelse.

Det kommer att vara mycket mer av alla dessa saker om ni tonar in mer på om vad som händer. Det är vårt förslag och vi talar av erfarenhet när vi säger att det känns tusan så bra.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...