Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 11 juni 2021

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 11 juni 2021

Hur man kan vara den man alltid har velat vara ∞ 9D:s Arkturiska Råd – Kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har gjort omfattande forskning om mänsklighetens historia på Jorden, och vi har märkt att det finns perioder i den då ni har upplevt frid och harmoni. Detta var långt innan ni hade massförstörelsevapen och enorma arméer, men vi säger inte att det är vapnen som är problemet. Vi vet att det har funnits krig och barbarer genom historien, vilka inte behövde så mycket vapen men ändå kunde vara mycket destruktiva.

Men det har funnits perioder i er historia då människor på jorden levde harmoniskt och fridfullt. Ni har dessa minnen i era celler och i ert DNA, och ni har likaså förstörelsen av Atlantis och Lemurien i samma celler och DNA. Därför har ni förmågan att välja. Ni har förmågan att välja vilka ni ska bli, och vi menar inte bara som ett kollektiv. Vi menar som individer. När någon är oförskämd mot er eller inte respekterar er, har ni ett val. Ni kan fortfarande välja fred.

Ni kan vara lugna. Ni kan vara fredliga i vibrationen och ni kan vara fredliga i era ord och handlingar. Ni behöver inte börja tuta, ge någon långfingret eller börja skrika som svar på en handling som kanske inte ens var avsiktlig. Vi ber er välja den aspekt av er själva som är fredlig och som känner frid och harmoni, inte bara inom er själva utan också i hela ert mänskliga kollektiv.

Ni har möjlighet att vara mycket vänliga, eller så kan ni vara elaka och småaktiga. Ni får bestämma vilken aspekt av er som ni aktiverar, men det är verkligen ett beslut som måste fattas innan någon hindrar er i trafiken eller innan personen i kundservice är oförskämd och avvisande. Ni måste göra det valet innan ni hamnar i en av de situationer som lätt kan trigga er, och ta er till ett tillstånd ni inte vill hamna i.

Innan ni ringer till någon angående en situation så måste ni se till att ni tar hand om er vibration. Se till att ni befinner er i ett lugnt tillstånd. Innan ni besöker era släktingar, se till att ni har rensat bort allt agg och förbittring och att ni närmar er från den ljusa och skinande platsen, som ni vet att ni kan befinna er på.

Snart nog kommer alla era standardinställningar att vara vänlighet och kärlek, medkänsla, förståelse och empati. Men just nu måste ni vända er inåt och se till att ni justerar er inställning, så att ni kan vara så som ni alltid har velat vara.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att vara i kontakt med er.”

 

Översättning: Maggan

You may also like...