Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 24 juli 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 24 juli 2021

 

Vad kommer att hända efter första kontakten med ET:s

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket fascinerade av de möjligheter som vi har sett dyka upp för mänskligheten just nu. Vi har märkt att ni har många fler rymdskepp på er himmel och mycket mer personlig E.T. kontakt händer på grund av den stora mängden kallelser som det har funnits bland det mänskliga kollektivet. Människor i er värld vill ha hjälp, och tillräckligt många av er har öppnat upp för att få den hjälpen för att ge er själva tillgång till olika former av E.T. kontakt. Ni är alltid vägvisarna, de som är i framkant, och ni förbereder resten av mänskligheten för full öppen kontakt med varje iakttagelse av ett skepp och med varje personligt möte som ni har.

Dessa erfarenheter hjälper också till att förena mänskligheten, eftersom ni får se er själva som en ras när ni inser hur många varelseraser som finns där ute i galaxen och i universum. Ni har något gemensamt, vilket är Jordupplevelsen, att vara människa, lidande och känna känslor av alla slag. Och alla dessa upplevelser gör er unika som en ras av människor.

Ni kan alla relatera till varandra om ni väljer det, och utmaningen blir att relatera till dessa E.T.s som har haft väldigt olika liv och upplevelser. Och om ni verkligen vill sätta mänskligheten på ett snabbspår för första kontakten, kommer ni att behöva hitta ett sätt att relatera till alla era medmänniskor. Vi pratar inte bara om de som ni inte håller med om i olika frågor, utan vi talar också om de som gör mycket dåliga saker.

Om ni kan se E.T. kontakt som ett sätt att förena mänskligheten, istället för som en möjlighet för er att lämna, då kan ni göra en del riktigt bra saker där på Jorden och för era medmänniskor. Att fly från era negativa känslor har aldrig tjänat er väl, och inte heller skulle fly från Jorden göra det som den är idag. Det kommer alltid att tjäna er att sätta ner era klackar, grunda er själva och ta itu med vad som är precis framför er och inuti er också. Och ni kan inte göra det om ni bara förs bort med ett rymdskepp. Det skulle bli mindre växande i den upplevelsen.

De E.T.s som ständigt tittar på er och vill hjälpa er vill inte rädda er, men de vill att ni ska se er själva, er värld och era medmänniskor i ett annat ljus. Och det är vad de kommer att ge er. Det kommer att bli ett nytt perspektiv, ett som många inte ens har övervägt. Och det kommer att hjälpa er att förstå era skillnader, för ni kommer alla att inse att ni skapades av utomjordiska, och att ni har fått hjälp av dem sedan första dagen där på planeten Jorden.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...