Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 13 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

13 februari 2019

ERA FILMER OCH BERÄTTELSER – DET 9:E ARKTURISKA RÅDET

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi börjar misstänka att mänskligheten håller på att åstadkomma en sann renässansperiod i er underhållningsindustri. Ni har så många olika sätt att berätta historier nu, och dessa historier är ofta ganska renande. De filmer och berättelser ni ser och läser tjänar er alla.

Ni har möjlighet att resa till platser och tidsperioder ni annars inte skulle kunna besöka, och ni får de känslomässiga triggers som är nödvändiga för att sätta er i förbindelse med de trauman och låsta känslor ni måste blottlägga för att kunna utvecklas. Vi är uppmuntrade av antalet böcker, TV-program och filmer som berättar sanningen för er om hur saker och ting varit på Jorden under lång tid, och hur ni ska förändra dem.

I fler och fler av dessa verk ser vi huvudrollsinnehavarna visa nåd, erbjuda förlåtelse, och hålla hoppet uppe om att boven, eller bovarna, kan förändras. Detta är ett av de mycket effektiva sätten att få till stånd förändring i er värld. Det är genom konstarten historieberättande ni kan föra fram ett upplyst budskap, få människor att känna någonting, och sprida sanningen om vad som pågår bakom kulisserna här på Jorden och i solsystemet.

Det är verkligen en intressant tid när ni kan lita mer på att fiktiva berättelser ger er sanningen, än vad nyhetskanalerna gör. Detta är en av orsakerna till att fler och fler människor på Jorden varje dag vaknar upp, och vi är lika ivriga som alla ni att se vad era författare och regissörer hittar på härnäst.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har njutit av denna förbindelse med er.

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...