Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 oktober, 2023

 

Vad behöver ändras för att du ska slutföra skiftet? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi höjer vårt medvetande långsamt och medvetet, eftersom vi gillar att njuta av varje ögonblick av den rörelsen uppåt. Vi står dock inte inför samma utmaningar som ni gör där på jorden, och det gör det lättare för oss att vara i ett tillstånd av glädje, samtidigt som vi utvecklas och blir mer av de vi verkligen är. Ni möter utmaningar att stimulera tillväxt, för om ni bara fick allt ni ville ha där i det fysiska, skulle det inte finnas någon anledning för er alla att växa andligt. Du kan fastna i alla de ljusa och glänsande leksakerna i den fysiska verkligheten. Och med allt du har där på jorden, kan du förbli sysselsatt i årtionden i jakten på och njuta av alla de leksaker du har tillgängliga för dig.

Så istället presenterar du en utmaning för dig själv. Kanske är den utmaningen hälsorelaterad, eller relationsrelaterad, och den andra stora som du har är dina ekonomiskt relaterade utmaningar. Vad det än är som du möter, när du inte får vad du vill där i det fysiska, tenderar du att sträcka dig efter det andliga. Du tenderar att be eller meditera eller börja på en väg som kommer att leda till mer medvetenhet om din sanna natur som en oändlig och evig varelse. Så dessa svårigheter som du möter i ditt liv är avsedda att få dig att gå djupare, att gå längre i ditt andliga framsteg. Och om du ser dem på det sättet kan du omfamna dem. Du kan inse att du fortfarande har lite tillväxt att göra, oavsett var du är på din resa.

Oavsett hur mycket du har åstadkommit, finns det fortfarande mer mark att täcka. Och de flesta människor vill komma till den femte dimensionen så att de kan ha alla leksaker som de vill ha hela tiden, så att det inte kommer att finnas fler utmaningar som de du står inför på jorden idag. Vi kommer inte att säga att du vill slutföra skiftet av fel anledningar, men en bättre anledning att slutföra skiftet skulle verkligen vara att få upplevelsen av att bli mer av ditt sanna och hela jag, och du kan göra det just nu . Du kan känna efter den versionen av dig själv just nu. Du behöver inte vänta på att något eller någon ska komma och befria dig från den tredje och fjärde dimensionens träldom för att känna dig själv som en femtedimensionell varelse just nu.

Men de flesta kommer att nöja sig med att vänta och fortsätta att fråga: ”När kommer det äntligen att hända?” Sanningen är att det händer, och om du inte drar nytta av de utmaningar och svårigheter som du möter, då är du missa möjligheten att njuta av resan genom att nå djupt inom er själva efter det som finns där, efter det som tar er till nästa nivå av medvetande utan att något utanför er förändras. Nu, om du kan bli upphetsad över det, kan du ändra dig med lätthet och med glädje i ditt hjärta, och du behöver ingenting utanför dig för att känna som du vill känna. Det är nyckeln till att leva lyckligt i alla sina dagar, oavsett om det är på jorden, i Plejaderna, i vårt system eller i vilket stjärnsystem som helst i galaxen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *