Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton (2), 13 juli, 2023

 

Lyssna på tecknen från universum ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna ge dig denna statusuppdatering, denna lägesrapport. Vi har märkt att fler och fler människor kan ta emot energierna som kommer in för att tjäna er alla på grund av möjligheterna som de tar för att öppna upp och ta emot. Universum ger de som är redo tillfälle efter tillfälle att sakta ner, slappna av, göra mindre och ta emot mer, och vi kan se att den stora majoriteten av dessa människor lyssnar på tecknen.

Du kommer alltid att ha nytta av att lyssna på tecknen som du får från universum. Dessa tecken ges till dig av ditt högre jag och din ande vägleder direkt, samtidigt som de orkestreras av hela universum och av Källenergin. När människor ges dessa möjligheter nu, inser de på grund av vad de har lärt sig, att synkroniciteter är viktiga att uppmärksamma; de inser hur de ska tolka sina egna personliga tecken, de saker som händer i deras liv. Och tillräckligt många har fått budskapet vid det här laget för att inse hur kraftfullt det är att sitta stilla, göra ingenting och öppna upp.

Du är inte där för att få allt att hända. Du är där för att uppleva förändringen i medvetande. Nu blir du förstås ibland uppmanad till handling; du kommer att få en stark impuls att göra något eller att hjälpa till på något sätt. Men för det mesta är det bäst för dig att ta det lugnt, slappna av, inte jobba så hårt eller tänka så mycket och låta skiftet ske. Att byta från att göra hela tiden till att inte göra så mycket är ett skifte.

Och så, när ni fortsätter att släppa behovet av att göra allt själva och låta de universella krafterna ta över, får ni njuta av åkturen mer också, och vi ser att fler människor gör det. Vi ser att fler människor inser att de upplevelser de kan ha externt bleknar i jämförelse med de de kan ha internt, och det är en mycket bra sak att känna igen, eftersom de inre upplevelserna kommer att fortsätta att göra sig tillgängliga för dig också. Det betyder att du får känna mer; du får ansluta mer; du får tillgång till fler av dina andliga gåvor och förmågor. Det vi skulle vilja se några av er ta examen från är tanken att ni ska sitta och fundera på vad ni ska göra eller vad ni ska göra.

Om du inte har den där kraftfulla impulsen, den där inspirationen som kommer inifrån att göra något, se det som ett tecken från universum på att du just nu är menad att bara luta dig tillbaka, slappna av, öppna upp och ta emot. Lek med att öppna upp ditt kronchakra, för det är en underbar portal genom vilken du kan ta emot. Var mer uppmärksam på din andning, att vara i din kropp, och släpp tanken att du ska samla prestationer under denna livstid. Du har gjort tillräckligt med det i alla dina tidigare liv tillsammans. Ni har inget kvar att bevisa och allt att vinna på att låta er själva växla gradvis, och med lätthet och glädje i processen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *