Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 januari 2021

 

Explosioner av Emotionell Energi

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi börjar känna de känslor inom er som inte längre kommer att hållas tillbaka från ytan, från er medvetenhet och er känsla av dessa känslor. Mänskligheten har varit på gränsen under mycket lång tid av en explosion av känslor. Nu när dessa känslor stiger till ytan, medvetenhetsnivån, måste ni alla ta hand om er själva och varandra.

De av er som har varit medvetna om era känslor och villiga att bearbeta dem kommer att ha en mycket lättare tid än de som har undertryckt, ignorerat och bedövat sig för dessa känslor. Det är därför ni är de som leder mänskligheten. Det beror inte på vad ni vet. Det beror inte på vad ni tror på som sanning; det är er villighet som gör er till ledarna i denna rörelse i medvetenhetsutveckling som är på gång där på Jorden.

Så vi pratar med det segment av den mänskliga befolkningen som redan är bättre rustade för att hantera den kommande explosionen av känslor och emotionell energi, men ni kommer fortfarande att göra er egen röjning. Ni kommer fortfarande att ha era egna stunder där ni glömmer vad det är som ni verkligen behöver göra för att läka, för att släppa de energier som dyker upp i er. Men egentligen, anledningen till att ni måste vara medvetna om den explosivitet som är nära förestående i er värld är på grund av den ledarrollen.

Ni kommer att kallas till handling av era medmänniskor, särskilt de som inte har kunnat eller vill känna vad de behöver känna för att läka sig själva, för att läka sina traumer. Så vi uppmuntrar er att förbereda er själva för det här är något som inte bara behöver hända utan i slutändan är fördelaktigt för hela mänskligheten, och ni behövs i frontlinjen.

All smärta som människor har undvikit i sina liv kan inte undvikas för alltid, och energierna som är över er just nu är där för att uppmuntra den emotionella explosionen. De är där för att rensa, driva ut, vad som inte längre tjänar er och vad som inte har tjänat er på länge.

Och som ni kan se från att bara observera era medmänniskor vid denna tidpunkt når det mesta av mänskligheten en kokpunkt, och de flesta vet inte vad de ska göra med de explosiva känslor som de har inom sig själva. De kommer att behöva lugnande, tröstande och läkning, och ni, som det väckta kollektivet, är de perfekta att ge allt detta till dem och så mycket mer. Lita på oss när vi säger att det här är mycket bra saker och att ni har tränat hela ert liv för det.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...