Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 november 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 november 2020

 

Stora Förändringar, Gamla Trosuppfattningar och Rensning av Rotchakra

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har observerat mänskligheten och vi har märkt de förändringar som har börjat manifestera sig i ert kollektiva medvetande, och dessa förändringar är resultatet av en massiv mängd rening som har ägt rum i era rotchakran. Ni är inte samma kollektiv som ni var i början av detta kalenderår, och det är bra, för förändring är nödvändig. Förändring driver er framåt, och även när förändring är rörig och obekväm har den kraften att öppna er för de nya energier som kommer in.

De nya energierna handlar alltid om att föra er till ett högre vibrationstillstånd och hålla er där. De energier som redan har börjat arbeta med er där i november månad har en kraftfull effekt på dem som har känt sig så mycket utarmade och på dem som har gett upp hoppet om en ljusare framtid, en bättre morgondag. Rensningen av rotchakrat har gjort att många av er känner sig lättare, friare och mer kapabla att skapa den verklighet som ni vill uppleva.

Nu är det en tid i er värld där många förväntar sig stora förändringar, och de stora förändringarna börjar alltid med er, särskilt de av er som vet att ni skapar den verklighet som ni upplever. Och när den verkligheten reflekterar något tillbaka till er som ni skulle vilja ändra, som ni vill se vara annorlunda än vad det är, då har ni möjlighet att göra förändringarna i er själva. När ni ser något utanför er som ni inte gillar, behöver ni alla fråga er själva: ’Hur är jag som varelse som inte gillar denna tro eller detta perspektiv?’

Det hjälper er att underlätta de oundvikliga förändringarna som kommer, eftersom ni inte kommer att hålla fast vid de gamla sätten eller ert gamla jag. Och ni vill verkligen inte hålla fast vid någon tro som ni har, oavsett hur kärt det är för er. Den enda övertygelsen ​​som verkligen tjänar er är den som är mer av kunskap. Och vi hänvisar till kunskapen att ni och alla andra är Källenergi, vilket innebär att ni är villkorslös kärlek, och som villkorslös kärlek skapar ni den verklighet ni upplever.

Allt annat kan ni slänga ut genom fönstret och känna en lättare börda som ni får när ni gör det, för som sagt vill ni verkligen släppa in de nya energierna som hjälper er att vara i högre vibrationstillstånd. Ni är dem som resten av galaxen räknar med att vara förändringsskapare, och det betyder att ni inte kan lita på en händelse, en solblixt, en politiker eller någon annan som tar er dit ni vill gå. Ni är de enda som kan förändra er verklighet, och vi säger till er att inte sätta press på er, för naturligtvis får ni mycket hjälp. Vi säger det för att vi vill ge er kraft.

Vi vill att ni ska inse att det är er tid. Nu är det dags att lysa och bjuda in andra att gå med er i ljuset, där förändring betyder tillväxt och evolution, inte kaos och oordning. Vi ser er utvecklas på så många sätt varje dag, och vi uppskattar var och en av er som gör det medvetet. Ni är ledarna. Ni är förändringsskaparna och ni skapar en bättre framtid för hela mänskligheten.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...