Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 mars 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 mars 2020

Hjälpa de som ej är vakna genom Coronavirus

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med rörelsen framåt som ni har gjort som de vakna varelserna ni är. Nu är det en tid i er värld där ni ska se och känna den stora skillnaden som finns mellan de som är vakna och de som inte är det. Vi vet att ni uppvaknade gör allt ni kan för att hjälpa era medmänniskor att känna sig säkra, precis som ni har gjort allt ni kan för att hjälpa dem att vakna.

Nu är det inte dags att överge de som lever i rädsla. Nu är det dags för er alla att ta itu med er rädsla för att inte dras ner energimässigt och vibrationsmässigt av dem som är i panik. Nu är det dags att försäkra andra om att allt kommer att bli okej. Nu är det dags att stå vi deras sida med de medmänniskor som har det så svårt att lugna och trösta sig. Och igen, som vi tidigare har sagt, är det nu dags att fokusera på att skicka så mycket kärlek, ljus och läkning till resten av kollektivet som ni kan uppbåda.

Ni är alla sammanhängande och ni är mer förbundna till resten av mänskligheten än ni ibland skulle vilja erkänna. Ni älskar att känna er anknytning till oss och Plejaderna och så vidare, men sedan nedtonar ni er anknytning till era medmänniskor. Nu är det dags att känna den anknytningen eftersom de behöver er så mycket. De behöver stabiliteten hos en person som vet hur man håller sin vibration i en hög frekvens.

De behöver att ni håller er lugna, för att upprätthålla er vetskap om att ni alla är Källans Energi Varelser och att bära den kunskapen så att de kan känna att det kommer från er. Ni behöver inte slåss med dem, eller argumentera med dem, när de försvarar deras rädda och panikartade tillstånd. Ni måste höja er över lusten att argumentera och istället upprätthålla den höga vibrationen för era medmänniskors skull. De behöver er nu mer än någonsin.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...