Förfäderna via Galaxygirl, 12 mars, 2020

Förfäderna via Galaxygirl

12 mars 2020

Hälsningar ljusbärare. Vi förfäder kliver fram. Vi ser från en annan utsiktspunkt än er. Vi ser de sammanvävda mönstren av kärlek, av skapelse från Fader Himmels händer till Moder Jords livmoder. En sådan balans återkommer till er värld. Mänskligheten måste känna jordens livfullhet under sina bara fötter igen, måste inse att allt är heligt. Moder Jord ska återigen älskas och beskyddas så som ursprungsfolken på hennes form lärde och utövade. Himmelsfolket återvänder. Vi ser dem med ogrumlad syn. Himmelsfolket erbjuder visdom, hopp, nya begynnelser, ny medicin. Vi har förståelse för deras sätt. När vi var förkroppsligade kom de på besök, de brukade lära oss. Vi lärde oss om det heliga i stjärnljusets spegling i vattnets vågor, om energierna som fanns ingjutna inom Modern. Vi kände hur hon delade sin energi, sin prana med oss, i maten vi odlade och skördade. Hon närde oss med sina växter, hennes djurliv är heligt för oss, vi kunde dricka hennes vatten utan att bli sjuka. Smittsamma sjukdomar kom till vårt land när de vita männen kom. Vi har förlåtit dem detta. Men nu är tiden för återbalansering inne och denna historia ska inte återupprepas. Nya dagar gryr. Fader Himmel har starkare färger av blått, av halschakrat för de högre dimensionella vibrationerna. Modern kommer att bli grön igen, hjärtchakrat välsignat för alla som ser och känner hennes energier av djup kärlek för mänskligheten.

Vi ursprungliga folk är Lemuriska frön, många av oss. Många av er var oss. Många av er känner den uråldriga visdomen, denna rörelse i era cellulära minnen. Ni minns att ni med glädje dansade nakna i trumcirklarna. Ni minns era krigsceremonier för att skydda dem ni älskar, er moder, ert barns moder, er planetära moder. Allt liv är heligt. Det gudomligt feminina återkommer i sin fulla form. Hon är vacker. Hon kommer att bli fri så snart mänskligheten upphör med hennes förstörelse, så att hon kan växa och helas.

Vi är förfäderna från ert förflutna, från era ursprungliga länder när de var frodiga och fulla av liv. De kommer att bli det igen. Vi ser himmelsfolket återvända snabbt i sina himmelskanoter. Vi känner dem. De är våra vänner. Vi är här för att säga er att ni ska välkomna dem. Förtryckarna som odlade rädsla i människors hjärtan håller på att avlägsnas. Vi ser det ske nu. Himmelsfolket vill inget ont, de erbjuder healing till modern och mänskligheten. Förändringen är här. Vi dansar ursprungsdansen. Vi sjunger ursprungssången. Vi firar segern. Profetian fullbordad.

Vi är de uråldriga, förfäderna från era förgångna minnen. Vi ser er som våra egna, för vår härkomst lever vidare i de cellulära minnena hos de återfödda Nya Gaianerna. (Jag ser vattenfall och hör vattnets höga rytande. Frodigt grönt omger, många djur står nära och tittar). Ja, ni unga. Jorden är ren i sin skönhet. Djurens riken förväntansfulla. Så borde också ni som är i resonans vara förväntansfulla om alla goda ting. Dessa bågar och pilar av rädsla smälter ihop till rök och dimma för de uppvaknade som bestämmer att det ska vara så. Spjutspetsen av sanning är vassare än någon sinnets rädsla. Bemästra ert sinne och bemästra er rädsla. Fienden ser vi avdunsta i dimman av länge glömda drömmar för att ersättas med bättre minnen.

Ni unga, ni gamla, ni visa. Vi ser er i er kamp. Vi hör moderns skrik när hon föder det nya. Ni är hennes barn. Ni är regnbågskrigarna av vägen, från stjärnorna, som snart får sällskap av stjärnfolket från er andra härkomst. Ni har många förflutna, ni har många framtider, men det finns bara nu. Känn Moderns varma jord under era fötter. Se skapelsens vävda tapet. Se krigaren inom er som balanserad och medkänslig, vars mål är att tjäna och beskydda familj och hem. Vi kommer att se fred på jorden igen.

Vi omger er, ni unga, med en cirkel av ljus. Vi placerar våra vävda filtar av arv på era skuldror, för sådant är livets historia. Knutar, trådar, återvändsgränder, nya mönster dyker upp, pärlor av många färger representerar mineralrikena – moderns juveler, allt sammanvävt i jordens massiva historia. Vi sätter en befjädrad huvudbonad på ert huvud, som en krona på ert kronchakra så att ni kan höra stjärnfolket och era egna inre viskningar tydligare. Vi fläckar er med helig rök. Vi målar ert ansikte med jordens lera. Den heliga leran kommer att ge er styrka de kommande dagarna. Ni är en av oss. Fredliga krigare, var i frid, var i sanning i frid. Kom ihåg er kallelse. Skydda modern och allting faller i linje. Hedra er broder, er syster. Respektera era äldre och ta hand om de mindre bemedlade. Dela er skörds överflöd. Utforma er by. Känn er kallelse. Det är dags för nya mockasiner. En ny väg har kommit. Ni är redo. Vi är förfäderna. Vi hedrar er denna dag.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...