Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 april 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 april 2019

SAKTA NER & NJUT ∞ 9D ARKTURISKA RÅDET

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har tagit all den icke-existerande tiden som vi behöver för att införa våra energi överföringar med så mycket kärlek och information som vi möjligen kan. Vi har absolut ingen brådska. Vi har inga klockor och inga kalendrar. Vi har lyxen att slipa på vilket meddelande vi behöver skicka till er alla tills de är vad vi anser vara perfekta.

Ni bor i en snabb värld där det finns klockor överallt. Ni har deadlines. Ni har räkningar som måste betalas vid ett visst datum, eller annars. Och så ser vi att ni rusar för att få så mycket gjort som möjligt på kortast möjliga tid. Naturligtvis talar vi bara för de allra flesta av er. Och så om ni inte hittar er i den här gruppen som vi pratar med, hittar ni fortfarande något i den här överföringen som är för er.

När ni har något att göra, om det är något ni verkligen vill göra eller det är något ni bara behöver göra, föreslår vi att ni börjar träna den här sakta ner tekniken som vi har använt för hela vår existens i den nionde dimensionen. Vi vill att ni ska njuta av vad ni äter och att ge full uppmärksamhet åt vad ni gör, eller även vad ni tittar på. Vi ser så många av er som håller på med flera saker samtidigt istället för att stanna tillräckligt länge för att njuta av det som ligger precis framför er och det förtjänar er fullständiga och odelade uppmärksamhet.

Nu, allmänt talat, när ni hittar något som ni verkligen tycker om att göra, brukar ni försvinna in i det. Ni förlorar tidens spår och är inte dessa de bästa upplevelserna? Så vi föreslår naturligtvis också att ni gör mer av de saker som sätter er i tidlöshet. Men vi föreslår också att sakta ner, oavsett vad det är ni gör, för att ni ska uppleva er mer fullständigt och det är verkligen vad ni vill.

Ni vill vara mer av er och ni vill ta med mer av er i allt vad ni gör just nu, oavsett om det är något ni anser vara viktigt. Börja med att sakta ner träningen med en sak och lägg sedan till något annat och lägg till något annat tills ni finner er avslappnade och njuter av varje liten sak som ni gör.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har uppskattat anslutningen med er.”

 

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...