Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 juli, 2023

 

Dina mest kraftfulla förmågor ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi fortsätter att lita på vår förmåga att känna och känna för att veta vad det är som ni alla bäst skulle ha nytta av där på jorden. Du har förmågan att göra detta också med dig själv och med andra i ditt liv. Du har förmågan att hjälpa så många och hjälpa så mycket genom den viljan att känna och känna vad som faktiskt behövs i en situation. Du måste också vara uppmärksam på dina egna känslor, till de förnimmelser som uppstår inom dig, för att ge dig själv vad du behöver, för att vara den version av dig själv som du vill vara, och i slutändan, för att stiga upp med största möjliga lätthet och glädje.

Om du ignorerar dina känslor, förnimmelserna som du får, så ignorerar du de meddelanden som kommer till dig från dina guider, ditt högre jag, din översjäl, universum, Källan och otaliga andra. Om det finns ett mycket exakt sätt att sammanfatta vad förändringen i medvetande är, skulle den sammanfattningen vara att du går från att vara sinnesorienterad till att vara hjärtcentrerad. Och ditt hjärta handlar om att känna; det handlar om att känna, medan ditt sinne handlar om att lista ut saker, tänka på det förflutna, framtiden. Det kan användas på lämpligt sätt för att fokusera dig. Ett vältränat sinne kommer att fokusera dig i den riktning som det är bäst för dig att vara fokuserad på, och därför är det en bra praxis för dig att vara uppmärksam på dina tankar, men sedan i slutändan inse att dina tankar också är pekare , och de pekar dig i riktning mot dina känslor, din vibration.

Och när du ägnar mer uppmärksamhet åt vad som händer inom dig, vad du känner, vad du känner i din kropp, än vad du tänker på en situation, då kommer du att dra stor nytta av det. Du kommer också att kunna gå djupare med andra människor också. Du kommer inte bara att kunna hjälpa dem, utan du kommer också att kunna få kontakt med dem, känna medkänsla för dem och låta dem vara de reflektioner för dig som de med all säkerhet är. Det finns alltid något som en person ger dig som du måste erkänna också finns i dig själv. Det finns inte en meningslös interaktion i hela universum. Allt pekar dig tillbaka till dig, till den där inre verkligheten som du har, där du känner och där du känner vad som verkligen pågår.

Vi har inga kroppar längre, men vi kan fortfarande känna och känna. Det är lättare för oss nu än det var när vi hade fysiska kroppar, och så förstår vi vad du går igenom när du skiftar och du släpper taget om dina tankar, dina idéer, dina övertygelser och din tendens att fokusera på det förflutna. och framtid. Du blir bättre; det är något vi vill ge dig också. Du blir bättre på att känna och känna. Ni blir mer känsliga som individer och som kollektiv, och det tjänar er alla väldigt bra, oavsett vad ni känner just nu. Omfamna det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *