Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 13 oktober, 2022

 

Varför valde du den svåraste vägen i universum? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så mycket intresserade av mänsklighetens uppstigning eftersom ni hjälper oss att få upplevelser som vi annars inte skulle kunna ha utan er. Vi tycker väldigt mycket om att bevittna din väg och också att delta i den som de hjälpare vi är. Vi vill att ni alla ska veta att allt kommer att lösa sig för er. Vi vill att du ska inse att du faktiskt drömmer om denna verklighet, och vi inbjuder dig också att fundera över vilken monumental bedrift det är.

Ni tar den svåraste vägen som möjligt just nu, och det betyder att ni är mästare. Bara mästare skulle ta sig an sådana utmaningar som du. Ni får alla vår hjälp för att vi känner igen detta, för att vi älskar er och för att vi ser er som de som skapar flest möjligheter till expansion i detta universum. Det är spännande, om du tänker på det, eftersom allt du upplever där får universum att erbjuda fler möjligheter till alla varelser i det.

Och du kommer att uppleva allt som du har skapat någon gång i framtiden. Vi vill hjälpa dig att uppleva det du skapar så snart som möjligt, och det är också vårt mål. Vi vill att du ska njuta av resan, och vi vill att du ska slappna av i expansionen av ditt medvetande, men vi vill också att du ska njuta av dina skapelser som ibland känns som att de är i en avlägsen framtid för några av er. Dessa dina skapelser samexisterar med dig just nu, och när du har tro på att du kommer att ta emot dem, då kan du fortsätta med ditt företag. Då kan du leva dina liv utan någon som helst oro för om dessa manifestationer ska nå dig eller inte.

Du är verkligen i förarsätet eftersom det är din skapelse; det är upp till dig vilken typ av liv du lever. Ja, det finns karma, och ja, det finns kontrakt, men de av er som tar emot denna överföring just nu har levt tillräckligt länge för att ha rensat bort det mesta av er karma och har slutfört de flesta av era kontrakt, om inte alla. Därför, som fjärdedimensionella varelser, är det ni som bestämmer vad ni upplever härnäst genom hur ni känner, hur ni vibrerar, vad ni fokuserar på och vad ni tror på.

Ett budskap som vi omöjligen skulle kunna hamra tillräckligt in i er är att vi vill att ni ska tro på er själva och även acceptera hjälpen som kommer från de högre världarna, för den hjälpen kommer inte som ett resultat av att vi tror att ni inte kan göra det själv. Hjälpen kommer för att vi tycker om att hjälpa och för att den måste komma någonstans ifrån när man ber om den. Att ta emot hjälp är trots allt en manifestation; det är din skapelse. Det är ett samarbete, en möjlighet för oss att få kontakt med er och en möjlighet för er att få kontakt med oss ​​och så många andra varelser i de högre dimensionella världarna. Det för oss närmare som en universell familj, och att föra oss alla närmare för hela universum närmare Källan, eftersom vi verkligen alla är ett väsen, låtsas som att vi inte är det, och skapar allt när vi går i syfte att uppleva.

Vi vill bara påminna dig, konsekvent, att detta är ett universum med fri vilja, och du får bestämma vad du upplever och vad du inte gör. Vi är så mycket glada över att vara på den här resan med dig, och även när du inte får dessa sändningar regelbundet, vänligen vet att vi fortfarande är med dig och ser upp till dig. Vi älskar dig och avgudar dig och kommer alltid att vara med dig under hela denna resa tillbaka till Källan.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...