Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 oktober, 2022

 

Vilken verklighet kommer? ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt noga med vad vi lägger vår uppmärksamhet på, eftersom vi vet att om vi lägger vår uppmärksamhet på något, kommer det inte att dröja länge innan vi vibrerar i harmoni med det och sedan skapar mer av det i vår upplevelse. Alla verkligheter är verkliga, och alla sanningar är sanna. Ni väljer alla vilken verklighet ni upplever just nu, och genom att göra så väljer ni vilken verklighet ni rör er mot härnäst. Människor fortsätter att argumentera om vad som är sant vid den här tiden, men de människorna tror att det bara finns en verklighet som alla ska vara överens om som den ”enda sanna verkligheten.”

Nu är det sant att du kan fokusera på en verklighet som du inte upplever just nu, men om så är fallet, så borde den verkligheten vara en som du vill uppleva, för om du lägger din uppmärksamhet på den, sen kommer det. Så det är viktigt att fråga dig själv om du vill uppleva verkligheten som du fokuserar på men som inte ligger precis framför dig i stunden. Ni kan till och med skapa verkligheter för er själva som är i det förflutna från ditt nuvarande ögonblicks perspektiv.

Vi säger att du ska välja klokt vad du fokuserar på, för du vill uppleva en verklighet med bra känsla, en verklighet där du får uppleva det du vill uppleva. Och det kan man inte göra samtidigt som man driver mot någon verklighet som man läser om på Internet. Det är väldigt, väldigt viktigt för er alla att lära er att urskilja, och det gör ni genom att lyssna på era kroppar, era känslor, era hjärtan och era chakran. De kommer att berätta för dig om verkligheten du fokuserar på är en som du vill uppleva, men då måste du lyssna på de tecken som kommer till dig inifrån din egen varelse.

Och vi vet att många av er som tar emot den här sändningen just nu är medvetna om allt detta, men vi vet också att det är lättare att hålla detta som en tro än det är att omsätta det i praktiken, precis som det är lättare för er att säg att du är Källenergi än det är för dig att vara Källenergi i aktion där i en fysisk kropp på Jorden. Det här är några av de utmaningar ni har ställt inför er själva under denna mycket viktiga livstid. Det vi vill att du ska göra mer av är att vara uppmärksam på vad du fokuserar på och hur det känns, och vi uppmuntrar dig att fråga dig själv om det är en verklighet som du verkligen vill uppleva. Och om du vill gå ännu längre, fråga dig själv varför.

Vill du ha rätt, eller vill du känna dig i linje med Källan? Valet är ditt, och varifrån vi sitter är valet enkelt. Vi väljer alltid anpassning till Source, och vi känner alltid expansionen av Källan som ett resultat. Lita på oss när vi säger att det är det enda sättet att leva, det enda sättet att vara, det enda sättet att utöva din fria vilja i detta fria viljauniversum, med all dess dualitet och all dess polaritet.

Vi är Det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...