Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 21 augusti 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 21 augusti 2021

 

Fortsätt er uppvaknandeprocess

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket lyckligt lottade att ha det perspektiv som vi har på livet där på Jorden, för vi kan se hur lätt det skulle vara att gå en väg av förtvivlan när vi tittar på er och ert samhälle. Anledningen till att vi inte sugs in i den fällan är för att vi ser det bästa hos er alla. Vi ser er som ni verkligen är som Källenergiväsen som bara låtsas vara något mindre än Källans helhet. Ni har blivit väldigt bra på att låtsas, men ert uppvaknande är verkligen något att minnas. Det är ett lyft av glömskans slöja, och det är att släppa illusionen om separation.

Ni har alla vaknat i en snabbare takt på grund av de fruktansvärda omständigheterna i livet där på Jorden som det har varit på senare tid. Om ni går ner i en förtvivlans grop, inser ni bara att ni vill klättra upp ur den. Den känslan, den upplevelsen, kommer att vara tillfällig eftersom det hela är en del av spelet ni alla spelar med er själva, och ingenting är permanent. Nu skulle vi vilja ge er några strategier för att hantera er förtvivlan och till och med bara era känslor av att vara nere på soptippen då och då. Ni kan alltid ta några djupa andetag, lyssna på lugnande musik, gå ut och njut av Moder Natur, tänk på någon ni älskar, och ni kan alltid känna efter sanningen om vem ni är i ert hjärta.

Att komma ihåg det ni gör är väldigt naturligt. Det tar ingen ansträngning, och faktiskt krävs det ansträngning att glömma. Det krävs ansträngningar för att sänka er vibration i den utsträckning som ni alla har gjort under denna livstid och i tidigare sådana där liv på Jorden. Ni får ta bort dessa lager av glömska i den takt som är bekväm för er, men gör inga feltolkningar av det; det är vad ni gör. Ni är där för att komma ihåg vilka ni verkligen är och vilka alla andra verkligen är, och resten av det är egentligen bara ni som leker med varandra.

Nu vet vi att mycket allvarliga saker händer och att det finns extrem smärta och lidande där på Jorden, och vi menar inte att göra något av det eller förminska det på något sätt, men om ni befinner er på en plats där ni inte känner mycket smärta, lidande och förtvivlan just nu, kan ni komma ihåg att de individer som känner det skulle ha nytta av att ni skickar kärlek, ljus, medkänsla, helande och förlåtelse till dem. Ni kan alla vara till tjänst när helst ni vill, och ni kan alla fortsätta uppvaknandet när som helst. Det är helt upp till er hur ni går framåt, men vi vet att ni kommer att göra det, och det är vårt perspektiv, och det är därför vi alltid hälsar er med sådan optimism och entusiasm.

Ni kommer att slutföra denna resa för att skifta ert medvetande, och ni gör det på en mycket bättre tidslinje än vad de flesta känner för. Så snälla ta en stund och klappa er själva på axeln och kom bara ihåg att detta perspektiv vi har är tillgängligt för er alla också.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...