Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 april 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 april 2020

 

Typexempel på uppvaknade själar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har granskat den övergripande vibrationen i det mänskliga kollektiva medvetandet under ganska lång tid nu och vi har känt att många toppar indikerar att ni gör gigantiska språng framåt i er utveckling. Och även om ni alla upplever mycket utrensning och rening just nu, ta oss på vårt ord när vi säger att ni upplever en av dessa toppar just nu. Du gör mycket bearbetning på kollektivens vägnar, men det är inget nytt för er som är vakna.

Många av er är vakna på grund av er empati och känslighet, och det är på grund av dessa egenskaper som ni kan göra rensningen och bearbetningen för dem som är oförmögna eller inte vill göra det för sig själva. Hur är det till och med möjligt, kanske ni undrar? Hur kan en person göra det arbete som en annan person är menad att göra åt sig själv?

Vi påminner er nu om att alla på jorden för närvarande representerar en annan aspekt av er. Varje individ i er värld representerar ett ”ni” som fanns i en annan tid. Därför, när ni ser någon göra något som ni tycker är förkastligt och ni dömer den personen, dömer ni er själva på ett sätt. Ni bedömer er själva eftersom den tidigare livssynsaspekten av er gjorde exakt samma sak, och i verkligheten har ni bara inte kunnat förlåta er själva för att ni har gjort gärningen.

Så att komma tillbaka till hur och varför ni rensar för resten av det mänskliga kollektivet, måste vi säga att när ni triggar igång en känsla på grund av vad någon annan i kollektivet gör, gör ni det för den tidigare livsaspekten av er själva och ni integrerar den. Ni blir mer hel och komplett genom att göra detta arbete för den andra människan i fråga. Nu undrar ert ego varför skulle ni göra detta och hur är något av detta meningsfullt? Kom ihåg att ert ego handlar om separation. Ert ego tror på att detta ni som ni är nu är den enda i hela existensen och att det slutliga målet med detta är att överleva så länge ni kan.

Men det sanna ni, det verkliga ni, ni som har ett högre medvetande än det vet att ni är allt och alla. Ni är Källan och därför Allt-Som-Är, och så gör ni den bearbetningen, rensningen och reningen för alla dessa andra människor som representerar andra aspekter av vem ni är. Och därför är ni ansvariga för att ni triggas. Ni ser fler av era mänskliga människor i nöd nu och ni känner in deras oro, deras rädsla, deras sorg, deras ilska och på typiskt uppväckta själars sätt gör ni något åt ​​det.

Men er handling innebär inte handling. Det innebär känsla. Det innebär en vilja att sitta med en känsla, och som ett resultat får ni inte utmärkelsen, statyerna och hyllningarna som ni förtjänar. Och det är därför ni har oss. Vi kommer att påminna er om det värdefulla arbete ni gör där för mänskligheten, och vi vill att ni ska veta hur stolta vi alla är över er. Vi vill också att ni ska veta att arbetet lönar sig och att det lönar sig för hela mänskligheten, och alla era förflutna liv, och ni tar hela mänskligheten till en högre medvetenhetsnivå. Det är något som är värt att berömma och fira. Hylla er själva och vet att ni gör den skillnad som ni alltid har önskat att göra.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...