Meddelande från Per Staffan – USA politik och ekonomi, 16 april, 2020

Jag har fått viss förfrågan om vad som pågår i USA, och jag ger en mycket kort sammanfattning.

I förlängningen kan man väl påstå att Trump har tagit över bankerna. Han har infört a State of Emergency i hela landet. Det betyder att han basar över både industry och banker – ett krigsliknande tillstånd. Han har absolut kontroll, som ha själv säger. Vi får väl se vad han har att säga i kväll, Boston tid. Det sägs att han har stora uttalanden att göra. Om ni vill följa med i den dagliga utvecklingen rekommendear jag X22 Reports – nästa senare i kväll blir nummer 2150 – tillgänglig i morgon svensk tid. Det verkar att vara lättast att hitta dem via inteldinarchronicles dessa dagar.
“Allt” håller nu på att rullas ut, kanske inte allt på samma dag, men…. John Durham och Bill Barr är igång, med fokusering på John Brennan, sägs det. Det går dock inte att bekräfta rykten förrän det har hänt och skrivs om allmänt. Detsamma gäller för Bill Gates. Han ligger säkert illa till just nu. Jag har förstått att han är/var den nästa största sponsoren till WHO, efter USA, och gav mer än Kina, t.ex.
Vi får se nu vilka amerikanska delstater som kommer att öppna upp ekonomin, vilket vi tror Trump kommer att tala om i kväll. Det är här det kan börja bli problem. Det har redan blivit stora protester i Michigan, som ni kanske har läst om. Vissa grupper av stater har gått samman och motsatt sig Trump. Det är till exempel I NorthEast – New York, Massachusetts, Connecticut med flera, samt på Västkusten med Kalifornien i spetsen. Detta är inte lagligt enligt Konstitutionen och inte något Trump kommer att acceptera under någon längre tid. Han har all makt, men vill inte använda dem, om han inte behöver, som han säger.
Jag har dock inte tid att skriva om allt, det får komma ut via halvt officialla sajter såsom X22 Report och andra käller som ni har lärt dig att lita på. Jag kan också rekommendera Fox News  och framförallt – Laura Inghram, Sean Hannity och Tucker Carlsson via Youtube, men det har jag nämnt tidigare vid mötena. Där, på Fox News, kan ni hitta det senaste mera officiella! CNN skriver dock inte om det…
Trump har också tagit kontroll över Federal Reserve, sägs det, vilket jag tror på, men det är inte officiellt. Det kan betyda att RVn inte är långt borta. Men det kan också dröja till 2021. Han har inte startat med arresteringarna på allvar, men det skall komma nu….Arresteringar måste till innan RVn, och det är det som John Durham skall sätta igång. Det finns nu uppåt 170 000 hemliga åtal som ligger och väntar, så allt kan inte ske omedelbart.
Vi får mycket vägledning från Q. David på x22 Report tar med Q i sina dagliga uppdateringar.
Det är ett sådant kaos just och jag försöker att inte gå upp i det alltför mycket, inte bra för välmåendet. Jag söker att hitta andra aktiviteter, förutom att läsa och översätta meddelandena från Mästarna. Jag arbetar mycket i min trädgård här i Boston och lite små reparationer på huset… m.m…Jag skulle rekommendera till våra läsare att också hitta distraktioner i dessa dagar.
Det kommer att rullas ut. Coronaviruset och det amerikanska valet till hösten har blivit en katalysator för utveckllingar. Så jag får hålla med Patrick på Intel Dinar Chronicles – ta fram popcorn titta på showen.
Om någon är orolig för Coronaviruset så rekommenderar jag att från er läkare begära – “hydroxychloroquine”. Det fungerar utmärkt mot viruset, och man kan sluta att oroa sig.
Ljus och Kärlek,
Per
p.s. Om ni har frågor skriv då gärna. Försök att vara så specifika som möjjligt, det blir intressantare då. Undvika helst generella frågor av typen – “Vad är det som händer i världen”. Skriv dem så att jag kan lägga upp både frågan och svaret i ett meddelande.

You may also like...