Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 september, 2020

 

De av er som verkligen är vakna ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arcturian Council. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har undersökt de olika nivåerna av medvetande som för närvarande finns på er planet, och vi har märkt att de av er som är vakna mer än kompenserar för dem som lever sina liv i mörkret, som spelar rollerna som skurkar. Nu vill vi vara mycket tydliga om vad vi säger här. Det är de av er som är vakna och fokuserar på sanningen att ni är källenergivaror, att ni är inkarnerade kärlek, som är de som gör balans mellan energierna.

De som ständigt är på häxjakt efter skurkarna på er planet balanserar inte dessa energier alls. I själva verket sänker de sin vibration medan de är på denna häxjakten, och de undersöker sig inte alls för att se vad dessa skurkar representerar som också finns inuti dem. Men ni som lever sanningen att ni är källenergivaror vet att källan är allomfattande. Och så försöker ni inte utrota världens onda människor, utan snarare fokuserar ni på det goda som finns inom er själva och inom andra.

Du ser det goda hos dem som kanske inte förtjänar att det perspektivet ska läggas på dem, men du vet vad din roll är som en ljusarbetare. Som en ljusarbetare är du där för att skina ljus. Du är inte där för att gå in i mörkret för att besegra dem i mörkret, och du vet det. Och det här är en bra tid för denna påminnelse att träffa alla er som verkligen är vaken, för hatkampanjerna i er värld kommer att fortsätta, och ni kommer inte att veta vad som är sant och vad som inte är under ganska lång tid.

Det är bäst för dig att stanna i ljuset och bjuda in andra att följa med dig i ljuset. Att låta mer av källenergin flöda genom dig är det som kommer att skapa den tipppunkt som många letar efter. Du är där för att tjäna det syftet. Du är där för att göra din del, och ofta innebär det att förlåta skurkarna och till och med ha medkänsla för dem, så att du kan stanna kvar i Kristusmedvetandet. Kristusmedvetenhet handlar inte om att utesluta andra, vilket är anledningen till att alla dessa scenarier där hälften av mänskligheten stiger upp och för hälften inte har någon mening.

Ni är alla i detta tillsammans, och när ni kan älska villkorslöst det värsta i mänskligheten för att ni har bestämt att ni är kärlek, det är då ni är redo att ta mänskligheten till det högre medvetandet i den femte dimensionen, och de av er som tar emot detta meddelande förstår det i din kärna. Och det är du som gör tunga lyft där på din planet. Det är du som kommer att fortsätta bjuda in dina medmänniskor till ljuset, att se det goda i andra, att vara i det tillstånd av förlåtelse och medkänsla, och det är det som gör skillnad på din värld.

Det är det enda som kommer att tippa skalorna för mänskligheten, det kommer att förändra världen du lever på. Och ni kommer att rädda er under processen, för när ni går ner i kaninhålen av vem som gör vad i mörkret, befinner ni er i mörkret. Och det är inte där du hör hemma. Du är där för att spara. Du är där för att hjälpa. Du är där för att läka. Och utifrån vad vi ser gör de av er som är tillräckligt vaken för att ta emot detta meddelande det löftet som ni gav er själva och hela mänskligheten när ni bestämde er att inkarnera där, och det gör oss mycket glada.

Vi är det arkturiska rådet och vi har haft kontakt med dig. ”

Du gillar kanske också...