Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 november 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 november 2021

 

Er väg till Upplysning

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har njutit av att bevittna mysteriet som är det okända för mänskligheten och hur ni har hittat olika sätt att hantera den ångest som dyker upp omkring det okända. Det finns så många saker om livet där på Jorden som kräver att ni tror på något eftersom de är okända. Vissa saker kan bevisas och upprepas om och om igen, som vattnets kokpunkt, vattnets fryspunkt och så vidare. Men hur många av aspekterna av ert liv kräver att ni tror på något som inte kan bevisas empiriskt, vetenskapligt? Det finns för många att kunna räkna.

Vad gör man då med det okändas mysterium? Ja, det finns ett sätt att närma sig ämnet det som är okänt som kommer att vara mer tillfredsställande för er än att läsa någon bok, gå på någon föreläsning eller titta på någon video. Ni har möjligheten att vara tysta, att gå inåt och att låta det okända göra sig känt för er. Och det vi också bevittnar ibland är hur frustrerade människor kan bli när de gör precis som vi just har sagt och inte får ett bevisbart svar på en fråga, på ett dilemma eller på något så viktigt som meningen med det hela.

Vi förstår varför så många går bort från försöken att ha en inre kunskap, och vi skulle säga att en inre kunskap inte behöver ha ord förknippade med det. Ni behöver inte utveckla en teori om allt. Ni behöver inte få en berättelse om det okända och sedan hålla fast vid den berättelsen när ni går inom och ni finner frid, kärlek och medkänsla inom er. Då har ni allt ni behöver. Om ni går inom för att ni har förlorat något mycket värdefullt, och ni vill att Källan, eller era guider eller ert högre jag ska berätta för er var det är, kan ni gå därifrån besvikna, och vi förstår frustrationen och besvikelsen.

Vi njuter inte av att se att ni har dessa upplevelser, men när ni kommer bortom behovet av svar eller för en solid riktning som ni kan få, och istället njuter ni av tystnaden, och ni njuter av att känna vad som händer inom er, det är då ni löser ett av mysterierna. För om ni kan göra det, framgångsrikt, spelar det ingen roll vad som hände med ägodelen som ni förlorade, och ni kan också känna er exalterade över att upptäcka det som är okänt genom att uppleva det. Att ha en upplevelse är så mycket mer värdefullt än att bara ha en filosofi som ni helhjärtat tror på och till och med blir fasta när ni tror på.

Vi inbjuder er att hålla era armar vidöppna för det okända och det som inte kan bevisas. Ni vill inte ha allt klart, inte riktigt. Ni vill inte bli stillastående för att ni har skrivit ner allt i sten. Ni vill vara flexibla och ni vill se allt ni upplever som ett roligt äventyr. Det är vägen till upplysning, vad vi beträffar. Och längs vägen kommer ni att pröva många olika övertygelser. Ni kommer att tro på många olika läror och sätt att se på världen och att vara i världen, och det är vår förhoppning att ni någon gång under er resa inser att den enda platsen för er, det enda sättet att verkligen förstå och att veta är att gå inom och vara tyst.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...