Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 januari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 januari 2021

 

Anledningen till Nuvarande Massuppvakningar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har förväntat oss att fler och fler människor vaknar vid denna tidpunkt, och vi har förväntat oss det för att vi visste att många människor har varit precis på randen till att vakna men har satt sin tro på någon eller något utanför sig själva, och vi visste att dessa individer så småningom skulle få en troskris och måste ifrågasätta deras lojalitet. Nu, som vi har sagt många gånger tidigare, har vår definition av att vara vaken inget att göra med kunskap och information. Det har allt att göra med den kärlek ni vet att ni är för att ni känner det. Känslan kommer först.

Det ni tror på måste följa det ni känner, och känna er som Källa, som villkorslös kärlek, och sedan se alla andra som villkorslös kärlek, är vad det verkligen betyder att vara vaken. Så mycket tonvikt har lagts på att tro på en händelse, en konspirationsteori, en solblixt eller en person i en maktposition, och det ni nu måste inse är att ni sätter er tro på något utanför sanningen av vem ni är, som om ni var en av dessa människor. Och vi säger inte att någon av er som tar emot denna överföring just nu är en av dessa människor, men ni vet säkert vem vi pratar om.

Det kommer en punkt där någon som tror på något utanför sig själv, eller någon utanför sig själv, blir desillusionerad och besviken. Det kommer en tid då någon som tittar utanför sig själva stannar, för att de inser att de behöver ha en mer solid grund inom sig, att de behöver ha något de kan lita på som de bara kan hitta i sina egna hjärtan. Och det är därför det nu är en av dessa tider där ni kommer att se fler och fler människor gå inom och upptäcka vem de verkligen är, vakna upp för känslan som är utveckling, oändlig och evig, och som bara kan hittas inom dem själva.

Sanna uppvaknanden, inte mentala uppvaknanden, men sanna uppvaknanden sker över hela er planet just nu, och mer händer än vanligt eftersom människors trossystem faller sönder och kommer att fortsätta att rasa. Att tro på er egen Gudomlighet, känna till det som en sanning för att ni känner det, det är vägen att stiga upp. Och då väntar ni inte på er sol för att ge er en solblixt, och ni väntar inte på en blackout för att ge er en uppstigningsupplevelse. När ni vaknar till sanningen att ni inte behöver vänta på att något av detta ska hända för att bli ert Högre Jag, det är då ni vet att ni verkligen är vakna.

Och när ni blir exemplen för andra på hur en väckt själ ser ut och känns, inspirerar ni uppvaknande från så många andra, och om ni tänker för er själva just nu att ni har gjort det och att människor fortfarande inte vaknar, ber vi er ha tålamod. Vänta bara, för tiden är på väg, och det är ni som har varit vakna under ganska lång tid och som inleder denna nya tidsålder, den här tiden av massiva uppvaknanden, den här tiden av uppkomsten av Gudomligheten i så många över hela er planet. Vilken vacker tid det är att leva i och att vara vaken där på Moder Jord.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

You may also like...