Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton,  10 december 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 

10 december 2019

 

 

MÄNSKLIGHETENS UTMANANDE VÄG ∞ 9D:s ARKTURISKA RÅD, KANALISERAD AV DANIEL SCRANTON

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är bekanta med processen som ni alla är i just nu. Vi blev niodimensionella genom att stiga upp, och innan vi steg upp till den nionde dimensionen, var vi naturligtvis tvungna att stiga upp till den femte. Vi är medvetna om den resa ni är på, även om er är annorlunda än vår, och vi vill att ni ska veta att den väg ni valt för uppstigning, inte på något sätt är lätt.

Ni visar resten av universum hur det ska göras, hur det är möjligt att ta sig från en så polariserad version av verkligheten, till en integrerad. Vi och många andra som vi, känner vördnad för er och vill ger er vår uppskattning för det ni gör. Det är ingen liten prestation. Det är heller inte någon slump, att ni är de som tar den här vägen.

Ni visste hur utmanande det skulle bli, men ni valde att vara där ändå. Nu gjorde ni inte detta för att ni är masochister, och inte heller för att ni kände att ni behövde bevisa något för någon annan, inte ens för Källan. Ni valde det för att ni visste att ni var de bästa för uppgiften. Ni visste att mänsklighetens uppstigning skulle få en dominoeffekt på resten av galaxen, och ni ville vara i framkant.

Så när det är särskilt svårt att vara där, kom ihåg att ni ville ha den här utmaningen, och ni ville ha den eftersom ni ville känna hur det var att ta sig så långt under en enda livstid, och att då explodera med kärlek, glädje och frihet, vilket spränger ut från era hjärtan. Ni ville det här. Ni är redo för det och ni kommer att njuta under resten av denna resa, till den femte dimensionen.

Ni kommer att njuta av övergången till 5D mer än vi har gjort, eftersom vi inte valde en så svår väg. Och så vill vi också säga hur högt vi håller er. Ni har många fans ute i galaxen, och vi är bland de största.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt kontakten med er.”

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...