Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 september, 2022

 

Är du värd att stiga upp till 5D? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är redan övertygade om din värdighet som individer och som kollektiv. Vi vet att under alla era liv tillsammans där på jorden, har ni gjort goda gärningar. Du har uppnått nivåer av andligt mästerskap, och du har märkt flödet av Källenergi som kommer till dig och rör sig genom dig till andra, eller åtminstone en annan. Därför har ni inget kvar att bevisa för oss, för er själva eller för någon annan.

De av er som spelar rollen som ljusbärare under denna livstid har spelat rollen som en i mörkret, och de som är på den mörkare sidan av spektrumet har under andra liv varit på den ljusare sidan av spektrumet. Därför är det enda som saknas, det enda som du inte har nog av där på jorden är kärlek. Ni behöver älska er själva nog för att veta att ni är värda uppstigning. Du behöver få tillgång till tillräckligt med villkorslös kärlek för att förlåta dem som har gjort dig illa och kränkt andra, och då kan ni alla stiga upp tillsammans.

Vi har sagt detta förut, men det tål att upprepas; din uppstigning kommer aldrig att handla om att ljuset besegrar mörkret. De som spelar rollerna som skurkarna vid denna tidpunkt är där för att ge er alla möjligheten att känna er själva som villkorslös kärlek, att känna er själva som Källa, att veta hur det känns att verkligen förlåta någon. Ni får vara ljuset i ansiktet av mörkret, och ni får bestämma själva att vara ljuset är vad ni föredrar. Men det är inte den berättelse som du ser så mycket av i new age-gemenskapen, och det är vad du behöver höja dig över om du ska bli de ledare som du verkligen är.

Om du ska ta med dig den helande energin som vi vet att du kan, då måste du höja dig över hela idén om vita hattar och svarta hattar, gott och ont, och alla andra polariteter som du ser folk skriva om och prata om . Du är där för att omfamna varje aspekt av dig själv först, och allt du ser utanför dig själv är en del av dig, lika mycket som det är utanför dig och representeras av den personen, eller den tron ​​eller den där avskyvärda handlingen.

Sättet att vara den du verkligen är är att vara hjärtcentrerad, att släppa agg, förbittring, hat och allt annat som tynger dig. Vägen till den femte dimensionen handlar om att ta den stora vägen. Det handlar om att vara den bästa versionen av er själva, och ni är den bästa versionen av er själva när ni är i förlåtelse, inte dömande och inte fördömande.

Du har en unik möjlighet just nu att föregå med exempel i new age-gemenskapen som behövs nu mer än någonsin. Lys ditt ljus eftersom du är ljus. Älska för att du är kärlek. Och gör det du vet är rätt för att det känns rätt när du gör det, inte för att du försöker bevisa att du är service-till-andra, snarare än service-to-self oriented. Ni är de som är där för att göra den stora skillnaden som behövs i er värld och i ert mänskliga kollektiva medvetande, och om ni resonerar med denna överföring, då är ni på rätt väg att leda mänskligheten med lätthet, med glädje och med nåd in i den femte dimensionen.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...