Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 december 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 december 2018

Per Staffan 8 december 2018

Handlingar av Vänlighet & Medkänsla ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har fortsatt att finna skäl till att berömma mänskligheten. Överallt där vi tittar ser vi handlingar av vänlighet och medkänsla. Vi vet att det här inte är de händelser ni läser om eller som ni ser på kvällsnyheterna, men eftersom varje handling av vänlighet och medkänsla känns i det mänskliga kollektivmedvetandet, återfår ni det momentum som ni hade när ni senast kände er hoppfulla och optimistiska om er resa som art.

Vi är glada att rapportera att ingen av dessa känslor är felaktiga. Faktum är att ni kan säga det från hur ni känner det när ni är engagerade i en viss optimism över att ni är på rätt väg. Ni kan säga att ni tittar på vad det tjänar till att vara observanta.

Nu finns det mer på väg för att ge er den där varma känslan, eftersom tippunkten som ni nådde i december 2012 nu har tagit er till den här platsen för att ni ska veta att ni stiger upp och att bitarna kommer att falla på plats och att saker kommer att bli bättre och bättre när ni kommer ihop och harmoniserar som ett kollektiv.

Vi vet att ni sätter er vrede och förbittring åt sidan för vi kan känna det. Vi uppmanar er att göra detsamma. Vi uppmanar er att tona in er till hjärtat av det mänskliga kollektivet och veta att ni slår mer som en än ni någonsin har gjort förut. Vi uppmanar er också att känna hur underbara ni känner er när ni engagerar er i en av dessa gärningar av vänlighet och när ni känner den medkänsla som är så stor del av den mänskliga upplevelsen.

Vi uppmanar er att känna vad vi känner och veta vad vi vet. Och när ni gör det kommer ni att harmonisera mer med oss. Ni kommer att harmonisera mer med vad ni är på väg att bli.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi njutit av en förbindelse med er. ”

 

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...