Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 december, 2018

Uppvaknande av jordens sanna historia ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet
”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.
Vi har börjat undersöka sannolikheten för att du befinner dig i perfekt position nu för att hantera en storskalig skiftning av energierna på planeten Jorden. Vi arbetar med medvetandet på din planet, och det finns många intressanta möjligheter att utforska. Du har redan sett att ditt medvetande påverkar din planet, men du har ännu inte sett hur mycket medvetenheten hos din planet kan påverka dig.
Det finns många sätt på vilka detta kan uppnås, och ingen av dem som vi utforskar innebär naturkatastrofer. Så du kan vara säker på att vi inte pratar om att skaka dig till uppvaknande. Vi talar om att lyfta slöjan som mänskligheten har haft på plats, slöjan av sekretess om jordens sanna historia.
Nu kommer det sätt på vilket du kommer att uppleva kunskapen om din Jords historia att vara genom drömmar och andra minnesbilder. Vi kommer tillsammans skapa dessa drömmar och kunskaper med jorden och era guider för att se till att de verkligen är användbara och att de har den önskade effekten.
När fler människor kan acceptera att de har varit på jorden tidigare och att de har upplevt uppvakningar och avancerade civilisationer, leder det till en förändring i mänsklighetens medvetande. Du närmar dig en tidpunkt då denna tippnings punkt är vad du behöver för att ta dig till det riket där det är möjligt för mänskligheten att komma tillsammans och se er som ett förenat kollektiv.
Dessa minnen är exakt saken. Nu har många av er redan upplevt dessa minnen. Så du kommer att uppleva mer. Men för den stora majoriteten av befolkningen kommer det att bli helt nytt material, och det kommer att ha önskad effekt.
Vi är Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med dig.”

 

Översättning: Bodil
 
 

Du gillar kanske också...