Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 juli 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 juli 2020

 

Det finns ingen Andlig Förbifartsled för detta

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda och extremt nöjda med de framsteg som vi känner att ni gör där på planeten Jorden, när ni fortsätter att uppleva en massa energier som kommer in för att stödja er, att läka er, aktivera er och för att leda er tillbaka in i er själva. När ni befinner er i en situation globalt som ni är mitt i just nu, kom ihåg att ni tillsammans skapade denna unika uppsättning omständigheter, och ni gjorde det för att ni visste att det skulle gynna er alla att göra mindre, att samlas mindre ofta och att stanna kvar där ni kan vara med er själva och med de som är närmast er i era liv.

Nu ja, naturligtvis, dessa förutsättningar frambringar saker, och ni alla måste ta itu med vad som har kommit upp inom er själva och i era närmaste relationer, men det är bra. Det är bra att vara medveten. Medvetenhet är i själva verket nyckeln till allt ni vill åstadkomma, och ni kan inte vara medvetna om ni inte är introspektiva, såvida ni inte är uppmärksamma. Medvetenhet är nyckeln till manifestation. Medvetenhet är nyckeln till att lösa era problem från denna livstid och från tidigare livstider. Medvetenhet är nyckeln till att ha den romantiska relationen ni vill ha.

Om ni inte är medvetna om något som vibrerar inuti er, kan ni inte göra någonting åt det. Ni kan gå igenom alla de andliga förbi kopplingstekniker som finns, men ingenting kommer att komma mellan er och er vibration. Så det första som viruset har gett er som gåva är möjligheten att spendera mer av er tid på att fokusera på vad som händer inne i er, på det ni vibrerar. Inte alla har tagit denna gyllene möjlighet till tillväxt, och istället har de varit för snabba att försöka gå tillbaka till hur det var. Och ni kan se vad som händer när människor är ovilliga att gå in i sig själva, känna sina känslor, fokusera på sina vibrationer och förändra sig inombords.

När människor vägrar att göra den typen av arbete, manifesterar de alla slags problem för sig själva. Nu händer det bara mycket snabbare, vilket är ett tecken på att ni går framåt, att ni närmar er att befinna er i det femte-dimensionella frekvensområdet, där allt sker omedelbart. Varje enskild person på jorden kan dra nytta av mer medvetenhet om sin rädsla, sin oro, sina tankar, sina övertygelser, sina fördomar, sina bedömningar.

Använd den tid ni har medan ni är i karantän och använd den klokt. Bli andliga mästare utan att ta några kurser, utan att läsa några böcker, utan att göra någon yoga. Bli andliga mästare genom att uppmärksamma vad som händer inuti er, och med den medvetenheten kan ni och ni kommer att katapultera er ur de nuvarande omständigheterna som ni har där på planeten.

Ni vet, precis som vi har rapporterat, att de flesta inte kommer att göra det. Så än en gång är det upp till er, som det uppvaknade kollektivet, att vara mer medvetna. Gör det för resten av mänskligheten, och gör det för er själva för att ni förtjänar att leva det liv ni alltid har drömt om, och det finns inget som står mellan er och det livet, så länge ni har medvetenhet, och så länge som ni är villiga att göra något åt ​​det ni blir medvetna om.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...