Den Galaktiska Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 15 december, 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen

via Blossom Goodchild

15 december, 2018

Välkomna! Jag ser fram emot dagens samtal. Får jag snabbt inleda med grejen med den Tredubblade Energin? Jag har stött på några (inklusive mig själv) som har genomgått fullständiga härdsmältor (på grund av omständigheter som inträffat) vilka förefaller påverka ’VARANDET’ på ett mycket djupare, genomgripande sätt än vanligt. Beror detta på Tredubblad Energi?

God morgon till dig och alla Varelser av Rent Ljus som stöter på dessa ord. Vad vi skulle vilja att människor inser, är att dessa intensiva Energier påverkar olika människor vid olika tidpunkter, beroende på vad man behöver finna sig i. Dessa nya Energier fluktuerar inom individens ’Själs-Självs Energier’ när de ’utreder vad som behövs, för att få till stånd en balans inom den Högre-Vibrationsfrekvens som kroppen och därmed allt annat inom självet, är på väg till.

Puh, vilken lång mening!

Så verkligen, vissa kommer att känna det som du har gjort och andra kommer att känna det vid någon tidpunkt, eller inte alls … beroende på vilken omjustering av ledningar som de nya Koderna framkallar.

Så vi håller nu på drar nya ledningar som råge på allt annat?

Precis.

Vilket innebär exakt vad?

Vilket innebär att de Högre Energierna strukturmässigt ’förändrar’ er make-up. Därav, som vi talade om de många som KÄNNER av detta så mycket på en fysisk nivå.

Mitt Hjärta har börjat bli helgalet! Jag FÖRSÖKER uppmärksamma det som en aktivering, i motsats till ängslan!

I synnerhet Hjärtat håller på att bli ’rekonditionerat’. För Hjärtat är självets själs-centrum. Med det menar vi att Hjärtat håller på att uppgraderas och det håller på att ’konditionera’ sig självt till den Högre Energin i sig självt samt dess funktioner. Därför känner/upplever Hjärtat verkligen … den Tredubblade Energin som den grund från vilken Energierna strömmar inombords.

Det finns så mycket man håller på omjusterar sig med … och ändå sker det helt och hållet av sig självt. Det finns en djupare VISSHET som kommer inifrån. De flesta kan med all säkerhet nicka åt detta påstående. Med era ord är det i sig självt omöjligt att förklara. Men denna VISSHET som vi talar om ger sig själv alltmer TILL KÄNNA. Det är helt och hållet genom att man KÄNNER detta inom sig själv som uppmärksammandet av VISSHETEN blir starkare.

Grunden i denna Visshet är en del av er inneboende make-up. Därför är den alltid en del av er. Ständigt inom er. De nivåer till vilka den sträcker ut sig rör sig bortom tid och rum. Fastän ni själva, såsom Människor i en Mänsklig upplevelse, arbetar inom sfärerna för tid och rum.

Många kanske upplever ’glimtar’ av ovanliga syner eller ’helt enkelt’ KÄNNER mer, i enlighet med det som sker hos dessa Högre funktioner.

Man kan nu få uppleva sitt eget Högre Ljus och börja KÄNNA det som en generell ENHET. För verkligen, när dessa Energier fortsätter strömma igenom … så förenar de varandra genom den Kodning som motsvarar de ’likasinnade’.

DENNA FÖRENING … DETTA BAND … FÖRSTÄRKER SJÄLVASTE DET MATERIAL AV VILKA NI ÄR … och när man tillåter denna förening VARA … så sträcker det i sin tur ut sig som vågor på vattnet och hjälper till att höja den Kodade nivån av att förstå sådana ting … till alla som inte har någon aning … om … några sådana ting.

Dessa Koder förefaller vara mycket framträdande i diskussionen för tillfället?

På grund av, Käraste Blossom, Käraste Själar … att ni nu befinner er inom en tillfredsställande Vibrations –’plats’ som gör det möjligt för en att använda dem för allas Högsta Goda.

Utan att ens förstå vad I HELA VÄRLDEN de handlar om!

Ni behöver inte förstå. ’ER VÄRLDS’ främsta matematiker skulle inte kunna hålla jämn takt med deras ständigt växlande format.

Men matematiker från andra världar kan det?

Koderna är en design. De fungerar på egen hand.

Det är rätt häpnadsväckande. Att tänka att allting är en Kod.

Och ändå är det så … formatet/make-upen … av ALLT som finns.

Jag trodde att ni skulle säga ’på er Planet’. Verkligen? ALLT SOM FINNS … ÄR KODAT?

Precis. Självaste Energin, i sin Renaste form … självaste Energin i ALLT SOM ÄR … är KÄRLEKSENERGI.

De Koder som har … installerats … inom denna Energi medger för att Energin ska finna det som den önskar vara, vid varje given tidpunkt.

Men här finns nåt fantastiskt … Vem uppfann eller programmerade Koderna till att börja med?

Gudomligheten för ALLT SOM ÄR. Den Gudomliga Källans Energi är ALLT.

Ok. Så har den Gudomliga Källans Energi en hjärna? Hur skrattretande det än låter?

Nej … vi ler! Inte på det sättet som du tror att en hjärna fungerar.

Vi kan bara lägga ut det för dig på det sättet att … denna Energi hade en önskan att utforska sig själv. Den var … SÅDAN DEN ÄR. Ren Energi … Som finns där.

Finns var?

Överallt och Ingenstans. Och nej, vi talar inte i gåtor. Det här är det enda sättet att förklara det på.

Ok, låt oss FÖRSÖKA fortsätta.

Kodningens fenomen utvecklades ur en önskan om att få BLI.

Bli vadå?

Någonting och Allting … snarare än att BARA VARA SIG SJÄLV I FORMEN AV ALLT AV SIG SJÄLVT … I REN KÄRLEK.

Japp, jag skulle kunna se att man blev en aning ensam och uttråkad!

Det sade du på skoj. Men i Sanning … så har du träffat huvudet på spiken!

Det fanns ett behov att BLI … ALLTING … och utifrån denna längtan … ’föddes’ självaste Livet.

Jag visste inte ifall ni skulle säga ’föddes’ eller ’skapades’.

Är det inte samma sak?

Jag antar det. Så, vilkendera kom först, kycklingen eller ägget? Dvs. Kodningen eller Livet?

Du försöker VERKLIGEN tänja på dina gränser!

Nåja, för en mindre eller större slant, i dessa dagar … Se upp för blåsten och allt det där!

Är du redo? … … … Kodningen skapade Livet.

Wow! Så vi är bara en jättestor streckkod! Hoppsan … HUR?

Genom att tänka ut numeriskt, det som, Energin … av den Extremt Högsta nivån/på den Extremt Högsta nivån … du förstår det … skulle leda en form av denna Energi till självaste Livet.

Till det skulle vi vilja tillägga … att KÄRLEKSENERGIN i sin HÖGSTA FORM redan var självaste LIVET. Men … inte … i en form/ett format. Det behövde ett format för att bli ’synligt’, skulle vi kunna säga. Fastän vi inte helt och hållet förmår uttrycka hur det fungerar.

När Koderna väl ’fungerade av sig själva’ … …

Vänta ett tag. Kan jag bara stoppa er där? Hur fungerar de av sig själva?

Genom att man instruerar dem att göra det …

Vem instruerade dem?

Den Längtan som ville Bli …

Ok. Jag ska hänga med i flödet …

När de väl blev ett validerat fungerande program … och låt oss här komma ihåg … att detta är en Gudomlig Programmering …

Vilket innebär?

Vilket innebär ’Felfri’ … Sedan kunde de manipulera ’sig själva’ till … Vad som helst och Allting …

Så, vid det här laget, så vore det bäst om vi kunde få lämna era sinnen för att de ska få nöja sig med det här. För, att komma från det som vi nyss har förklarat … till det att du sitter i din stol och kommunicerar med oss … allt via Kodning … kan leda till …

Att min hjärna sprängs?

Möjligtvis!

Häftigt! Och ändå, på ett sätt, så spelar det verkligen ingen roll … att jag vet att jag föddes genom en matematisk sammanställning i mitt ursprungliga format som en Människa, en gång i tiden. Vid dagens slut … har jag kommit fram till att acceptera att JAG ÄR KÄRLEK … varenda del av mig … allt som är … är Kärlek … och ifall ’det numeriska formatet’ var den skapelse som föddes fram för att ge uttryck för och få uppleva denna Kärlek … Så må det så vara. Det är intressant. Men inte helt nödvändigt att behöva förstå det. Och det säger jag med DEN STÖRSTA RESPEKT för att ni delade denna kunskap med oss! Det gör jag verkligen!!

Du har rätt. Vi känner att denna session är komplett för denna gång.

Detsamma känner jag. Allt är Ok! Jag gissar att så många av oss nu har en insikt som kan hjälpa oss att förstå så mycket mer … Fastän jag förstår det inte riktigt … förstår ni vad jag säger? (Flin)

Det gör vi.

Med Tacksamhet … I Kärleksfull Tjänst … JAG ÄR!

 

 

The Audio recording of this channelling will be posted below in a few days.

 

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo

 

Website: Blossom Goodchild

 

 

 

Översättning: Aslög

 

 

 

Du gillar kanske också...