Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 december, 2023

 

5 steg för att navigera i det kraftfulla året 2024 ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi känner er så mycket väl, och det är vår önskan att ni ska känna er själva mer fullständigt och fullständigt. Vi önskar att ni ska känna er själva inte bara som ett koncept, utan snarare vill vi också att ni ska veta vad det är som ni tänker och känner och hur ni vibrerar, eftersom vi vet hur viktiga dessa saker är för er och för er . Därför stressar vi ofta att vara jordad, att vara närvarande, att vara återfuktad och att vara medveten. Och egentligen är det här platserna där du börjar växa andligt.

Och sedan kommer den svåra delen, den mer utmanande delen. När livet kastar något på dig som du inte vet hur du ska hantera, är det första steget alltid att överlämna dig till din egen skapelse, för det är vad det är. Du har skapat omständigheten, händelsen, känslan, personen som står där och säger något till dig. Ja, de är hela din skapelse, så du kan lika gärna börja med att överlämna dig till dem som de är. Acceptans är nyckeln, och sedan kan du växla. Du kan ändra ditt sätt att uppleva något, snarare än att dyka rakt in i frågan om, ’Hur ändrar jag detta? Hur får jag detta att försvinna? Hur gör jag det här bättre?’ Istället för att göra det ändrar du dig själv och din uppfattning om vad som händer så att du kan ha mer medkänsla för dig själv och för de andra inblandade.

Det tredje steget är att bearbeta, att känna, att släppa allt som dröjer sig kvar från den första chocken till ditt system som du tog för att ha manifesterat något i ditt liv som är oönskat. Och ja, vi fokuserar just nu på det du manifesterar som är oönskat. Sedan kan du gå till det fjärde steget att hela dig själv, ge dig själv det du behöver, kommunicera med de andra inblandade om upplevelsen. Och när allt som från början var chockerande för dig har rensats, kan du börja skapa något bättre, något nytt. Du kan utveckla en ny plan, ett nytt sätt att kommunicera. Du kan göra en poäng av att vara mer medveten så att du fångar dig själv innan du skapar något liknande i framtiden.

Och sedan, med ditt sista steg, kan du slappna av och veta att det är gjort. Vet att det du lägger ut kommer tillbaka till dig, att allt kommer att bli bra och att du kommer att bli en mer medveten skapare som går framåt. Och när du inte är det måste du också förlåta dig själv. Du måste förlåta dig själv och alla andra inblandade när det råder oenighet, när du gör ett misstag och du går ur samstämmighet, och du skapar något för dig själv och möjligen för andra som du inte vill ha.

Förlåtelse är så viktigt eftersom du inte kommer att bli den bästa versionen av dig själv bara genom att förmana dig själv för alla dina felsteg. Du kommer inte att bli bättre av att må dåligt, men förlåtelse, acceptans, mer medvetenhet, en ny plan, det här är sätten att skapa den bättre versionen av dig själv och den nya Jorden med alla dess vackra invånare där samskapande med du medvetet och medvetet. Och det är så man navigerar genom sina liv, och speciellt genom detta mycket kraftfulla kommande år 2024.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *