Himmelska vita varelser via Natalie Glasson, 14 december 2023

 

Himmelska vita varelser via Natalie Glasson, 14 december 2023

Hälsningar, fyrar av lycka och ljus, vi är de Himmelska Vita Varelserna. Vi kommer fram som en röst av många trots det är vi en. Vi är från de himmelska vibrationerna. Vårt ljus är vitt och vi frambringar lycka. Lycka är vårt syfte – det är vårt väsen.

Vi, de Himmelska Vita Varelserna, vill bjuda in er att uppleva en healing med oss i våra himmelska kammare på de Inre Planen. Vi inbjuder dig till våra Himmelska Healingkammare på de Inre Planen. För de som känner sig vägledda att närvara kommer vi, de Himmelska Vita Varelserna, att vara närvarande med er, och helandet som vi föreslår är kopplat till frihetens vibration. Det är ofta när du finns på Jorden som du betraktar frihet som en upplevelse, men det är en vibration – en frekvens av ljus som finns i hela Skaparens Universum. Vi vill dra från vår solessens, Skaparens vibration av frihet – som ett strålande ljus. Vi vill arbeta med din kropp och dina energifält, faktiskt hela din varelse, och leverera denna frekvens av frihet som flödar från våra varelser och från Skaparen.

När du badar i frihetens vibration, kom ihåg att detta inte nödvändigtvis är frihet som du skulle känna igen det på jorden. Det är frihet med Skaparens perspektiv. När frihetens vibration flödar över och genom din varelse, guidar vi den till områden av din varelse, och intensifierar vibrationen av frihet i dessa områden för att skapa transformationer och förändringar. När vi uppnår detta kommer energier att låsas upp – blockeringar kommer att skingras. Vi kommer att skapa ett flöde – en lätthet i din varelse – som tillåter vibrationen av frihet att vara närvarande och samskapa med hela din varelse. Medan du upplever denna healing med oss, de Himmelska Vita Varelserna, kanske du blir medveten om vissa områden av din kropp eller ditt väsen och frågar dig själv, vad skulle dessa områden av din kropp eller din varelse göra med frihetens vibration

Till exempel kanske du dras till ditt Hjärtchakra och kanske finns det en blockering som lyfts från ditt Hjärtchakra, och så kontemplerar du – ditt Hjärtchakra, som förkroppsligar och håller frihetens vibration. Hur skulle detta påverka din varelse? Hur skulle det påverka ditt Hjärtchakra?

Du kommer att få din egen förståelse men ett exempel på detta kan vara att du kan ge kärlek och ta emot kärlek från andra eftersom det finns en frihet där att göra det. Eller så kanske kärleken som du delar blir mer expansiv eftersom den är fri att expandera, utstråla och ansluta. Du kanske upptäcker att ditt Hjärtchakra mjuknar – att du kan uppleva mer visdom, fler insikter från ditt Hjärtchakra.

Medan vi badar er i frihetens vibration kan ni fundera över hur frihet kommer att påverka vissa områden som ni dras till. Om du inte dras till några områden, begrunda då helt enkelt vibrationen av frihet inom ditt väsen – hur skulle det påverka din varelse? Det är mest troligt att det skapar ett större flöde och enklare flöde så att energier kan röra sig, kan skapa och kan manifesteras. Du kommer också att öka expansionen av ditt väsen och din energi, kanske till och med kraften och styrkan i ditt väsen. Det kan hjälpa dig att befria dig från begränsningar du har lagt på dig själv. Det finns så många sätt som frihetens vibration kan stödja dig på, och vi, de Himmelska Vita Varelserna, inbjuder dig att komma och arbeta med oss i vår healingkammare. Skapa helt enkelt intentionen så kommer vi att vara närvarande med dig, transportera dig till vår healingkammare och börja syntetisera och bada dig i frihetens vibrationer.

Du kan utföra denna övning så många gånger som du känner dig vägledd. Ta tid mellan varje healing för att låta dess inverkan syntetiseras till din medvetenhet och din förståelse.

Vi, de Himmelska Vita Varelserna är närvarande för att vara till tjänst.

Vi älskar dig djupt och tackar dig.

 

Himmelska Vita Varelser

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *