Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 november, 2022

 

Du kommer att förvandlas i det ögonblick du gör detta ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna hjälpa er alla på alla sätt vi kan. Vi inbjuder er ofta att be oss om hjälp angående specifika problem och utmaningar som ni står inför i era liv, och vi vill absolut att du ber oss om hjälp. Men vi vet också att när du ber om hjälp, erkänner du i det ögonblicket att hjälp finns. Och så är det i att be att du öppnar dig mer för att ta emot vad det är du ber om. Du öppnar upp för den hjälp som redan finns där, som redan erbjuds av oss, dina guider och så många andra hjälpare som du har arbetat för din räkning tjugofyra timmar om dygnet. Kom ihåg att ingen av oss kan göra det åt dig, men vi kan hjälpa dig.

Vi kan göra det enklare för dig att få vad du vill och komma dit du ska genom att hålla utrymme, genom att knuffa dig i en viss riktning, genom att ge dig en aktivering eller en uppgradering som gör vad det än är som blockerar dig från att vara där du vill vara så mycket mer av ett högt, motbjudande ljud i din upplevelse. Med andra ord, alla uppgraderingar och alla aktiveringar hjälper dig att peka ut motståndet, blockeringen, tron ​​som finns inom dig så att du kan släppa den.

Du gör dock allt själv. Hjälp finns där för att stödja dig, för att vägleda dig, för att älska dig och för att hålla utrymme för dig, och den finns alltid där, och den finns där från så många varelser att vi inte skulle vilja räkna in dem alla just nu. denna överföring. En del av er har fler hjälpare än andra för att ni står inför fler utmaningar, men ni har alla enormt mycket hjälp, och när ni slappnar av och öppnar upp och släpper in allt kommer det att strömma in. Det är det inte bara kommer från en specifik plats, eller ett specifikt stjärnsystem eller ett specifikt väsen eller kollektiv. Du har mer hjälp än du kan föreställa dig, så att du kan slappna av.

Du kan leta efter möjligheter att uppleva glädje, och du kan uppskatta det liv du redan har skapat. Du kan uppskatta allt du kan med dina fem sinnen och mer. Du kan vila i vetskapen om att det alltid kommer mer. Fler energier kommer alltid att komma in för att stödja dig, och fler manifestationer kommer alltid att komma eftersom du har skapat dem och de är dina, och det är oundvikligt för dig att uppleva dessa skapelser.

Nu kan vi hjälpa dig att påskynda tiden det tar för dig att manifestera något genom att påminna dig om att hur du känner spelar roll och genom att påminna dig om att det är oundvikligt att du upplever det du har skapat. Vi kan hjälpa dig att manifestera allt snabbare genom att påminna dig om all hjälp du har och genom att påpeka att glädje är vägen. Du är inte på väg till glädje och glada upplevelser och omständigheter, utan snarare skapas vägen med glädje, och när du är i glädje stannar du på vägen. Du fortsätter att göra resan framåt, en resa som du är förutbestämd att vara på.

Ni har alla inte bara oerhört mycket hjälp, utan ni har också oerhört mycket framför er. Ni har så mycket som ni ännu inte har upplevt på den jorden i de fysiska kropparna. Du behöver inte bara vänta tills du är på den femtedimensionella jorden med en lätt kropp. Det är inte den enda gången för dig att vara i ett tillstånd av glädje, att vara omgiven av kärlek. Det är inte den enda gången du kommer att uppleva ultimat frihet, visdom och självförtroende. Alla dessa vibrationer är tillgängliga för er just nu, och alla era hjälpare överöser er med dessa vibrationer i hopp om att ni kommer att slappna av tillräckligt för att släppa in dem och känna hur de rinner genom er fysiska kropp.

Det är därför vi uppmuntrar dig att komma ut och njuta av Moder Jord och Moder Natur. Vi vet att de gör dig lugn och att du är mer benägen att öppna upp när du kommer bort från alla tankeformer och alla energier i dina hem. Vi uppmuntrar dig att låta allt detta sjunka in och sedan låta all hjälp som kommer din väg komma in i ditt energifält, dina chakran, dina celler och ditt DNA, och du kommer att känna dig förvandlad i det ögonblick du gör det.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...