Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 december, 2022

 

Du är alltför viktig för att låta andra sänka din stämning ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är medvetna om oss själva och medvetna om vårt förhållande till alla andra varelser och kollektiv i vårt stora universum. Vi vet vad vårt syfte är när det gäller varenda annan varelse och kollektiv, och det är en väldigt bra känsla att ha inom oss själva. Vi har stigit upp till den nionde dimensionen, som är ett frekvensområde som gör det lättare för oss att hålla den medvetenheten inom oss. Vi förstår att det är svårare för dig att hålla den medvetenheten i den fjärde dimensionen.

Du känner inte ofta igen hur det är att du ska relatera till någon annan som du stöter på i din dag, och du vet inte alltid hur du ska förhålla dig till dem som är mer permanenta inslag i ditt liv. Så vi föreslår att ni stannar upp och ställer er själva frågan: ’Vem är jag för den här personen eller den här gruppen, och vilka är de för mig?’ Du vill kunna förstå vad din relation egentligen handlar om, och du också måste ibland förstå att det är okej att relatera till någon annan, eller någon grupp människor på långt håll.

Ibland måste du göra de svåra valen och själva bestämma vad som är mest lämpligt när det kommer till de andra människorna i ditt liv. Om du växer, expanderar och utvecklas i en snabbare takt än någon annan, och du kan känna att det är dags att säga adjö till den personen på något sätt, form eller form, då är det vad du behöver göra. Nu kanske den andra personen inte riktigt vill uppleva den separationen eller distansen. I fallet med ett romantiskt förhållande kanske de inte vill uppleva uppbrottet, men det är förmodligen allt för att du vibrerar med en högre frekvens, och de attraheras av dig och den högre vibrationen av energi som du håller inom dig själv .

Du måste ibland sätta gränser med människor för att behålla den högre vibrationen, eftersom de kommer att söka så mycket av din tid och uppmärksamhet som de kan få när de inte har upptäckt att de har kraften inom sig att vibrera vid en högre frekvens . Även om du älskar den personen kan du alltid älska den på bekvämt avstånd. Du kan skicka kärlek; du kan känna medkänsla; du kan hålla utrymme för dem att få vad de behöver så att de kan börja vibrera vid en högre frekvens och gå med dig i det högre frekvensområdet.

Du kan aldrig skära bort någon helt, för de kommer alltid att finnas inom dig, och när du har en relation med någon annan som känns kraftfull när som helst, kan du vara säker på att ni kommer att vara tillsammans igen när ni är på samma våglängd . Vi berättar detta för er på grund av hur viktigt det är för er att behålla den högre vibrationen för hela kollektivet. Du gör så mycket mer för hela mänskligheten än du någonsin gör för en eller två individer. Så kom ihåg det och ta hand om er själva, sätt sunda gränser och lita på dina känslor. De kommer alltid att berätta för dig om någon passar dig eller inte.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...