Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 23 mars, 2023

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket imponerade av hur ni alla hanterar er själva i tider av tragedi och trauma. Det är som om du har tränat mycket på det, vilket du naturligtvis har. Ni har gått igenom allt ni kan föreställa er och mer sedan ni började inkarnera i fysiska kroppar, och de av er som har det svårast just nu att samexistera med era medmänniskor är de som gick med på att ta på er mest för kollektivet för att du älskar att stå till tjänst.

Du är så mycket redo, så klar för uppgiften, men du inser det inte alltid. Ni ser inte alltid er själva som de starka och kraftfulla varelser av ljus och kärlek som ni verkligen är, eftersom så få människor ser sig själva och andra på det sättet. Och som ni vet hjälper det att ha förebilder; det hjälper att ha exempel för dig på vad du kan uppnå, vem du kan bli av.

Så om du är en av dem som inte har det särskilt svårt just nu där på jorden, föreslår vi att du gör en poäng med att leta efter möjligheter att mentor och leda. Leta efter sätt du kan föregå med exempel och tillhandahålla en mall för andra att följa i dina fotspår, och gör det samtidigt som du respekterar var alla andra är. Vet att många som kämpar just nu kommer att behöva ta en lång väg för att komma dit du är. Det kommer inte att vara så lätt som att du bara knäpper med fingrarna eller skakar dem ur deras funk.

Du måste ha tålamod med dina medmänniskor, och veta att de som kämpar mest också jobbar mest med sig själva, eller så har de tagit på sig så mycket för sina medmänniskor. Ni får alla vara till tjänst på olika sätt, och vid olika tidpunkter i era liv kommer ni att vara i tjänst på ett sätt som skiljer sig mycket från hur ni har varit till tjänst tidigare. Men det finns alltid ett sätt att hjälpa till; det finns alltid ett sätt att dra upp någon ur det hål de har grävt sig ner i.

Vi vet att om du resonerar med oss och våra sändningar, så betyder det att du vill stå till tjänst. Var till tjänst genom att lysa ditt ljus så starkt att andra lägger märke till det och frågar dig hur du gör det, hur du lyckas upprätthålla en hög vibration trots allt som händer i världen just nu. Var den du verkligen är, och var samtidigt ödmjuk.

Leta efter möjligheter att vara till tjänst, men ha också tålamod med dem som du vill tjäna, och släpp dina idéer, dina förväntningar och dina fasthållanden av hur detta ska utvecklas från och med nu, för du kommer att bli förvånad vid vad som kommer. Och du ville ha det så; du ville aldrig ha allt klart vid denna tidpunkt i din evolutionära resa, vid denna tidpunkt på din resa till den femte dimensionen. Detta är den bästa användningen av din tid, när du väntar på att dina medmänniskor ska vara redo att ta nästa steg i utvecklingen av det mänskliga medvetandet.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *