Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 december 2020

 

Tidsåldern för Fullständig Utomjordisk Kontakt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är övertygade om att ni är redo för mer kontakt med utomjordiska varelser. Nu, när vi säger det, vill vi vara helt tydliga att vi pratar om de av er som är vakna. Ni är redo för mer utomjordisk kontakt, även om de allra flesta människor inte är det. Ni får uppleva saker som andra inte är redo för av en eller annan anledning. Ni behöver inte vänta på att alla ska vara redo för att ni ska kunna åka i rymdskepp, träffa E.T.s och resa runt galaxen med dem. Galaxen är er att utforska, och er verklighet är er att skapa och rikta in er på.

Ingen annan gör det åt er. Ingen annan får bestämma vad ni upplever och vad ni inte upplever. Det är er domän. Vi vill uppmuntra er att vara de stora drömmarna ni verkligen är. Var de skapare som ni föddes för att vara, och var de som leder mänskligheten in i en tid av full utomjordisk kontakt för Jordens människor.

Ni får vara banbrytare på så många sätt. Ni får befria er från förslavning. Ni får befria er från rädslan för er dödlighet, och ni kommer att rensa er från de begränsningar som ni tog på er som tredimensionella människor. Nu är det inte dags att vänta på att något ska hända utanför er, inte nu när ni har fått möjligheten att skapa någon form av plan, någon form av kontrakt som ni kan ha haft tidigare.

Ni är vakna, och ni är medvetna, och ni kan röra er förbi begränsningarna för den tredje och fjärde dimensionen, för mänskligheten behöver mer av den femte-dimensionella energin för att vara närvarande på jorden, och det är ni som ska förankra den. Om inte ni, vem? Det är vad vi vill veta.

När ni väl har vaknat kan ni aldrig gå tillbaka. Ni kan inte gå tillbaka. Ni kan inte lägga tillbaka tandkrämen i tuben. Ni måste vara de som styr mänsklighetens expansion och uppstigning med er vilja att utforska det som skulle ´skrämma livet´ ur de flesta människor. Så här skapar ni stora förändringar i er värld; det är inte genom att vänta på att något ska hända. Det handlar inte om att tro på någon annans sanning om verkligheten och vad som händer bakom kulisserna.

Stora förändringar börjar med er, de stora själarna i de något kompakta och något ömtåliga kropparna, för att ni är redo att leda. Ni är redo att ta mänskligheten in i en tid av fullständig utomjordisk kontakt, och vi är här för att hjälpa. Och vi är inte ensamma. Det finns många andra varelser och kollektiv som vill vägleda er in i denna mest fruktbara era av mänsklig historia.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...