Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 29 maj 2019

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 29 maj 2019

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi är mycket glada över att se att många av er har anpassat sig till sanningen om vilka ni är, och vi ser att många fler av er släpper de tankar som egot påstår om er och er identitet. Ni är naturligtvis så mycket mer än bara en singulär individ som lever en livstid under ett visst antal år, och många av er har förstått, från ett filosofiskt perspektiv, att ni är mer än detta singulära uttryck i denna livstid.

Men vi kan faktiskt se att många av er nu accepterar er multidimensionella och mångfacetterade natur. Vi kan också se att många av er tar till er tanken på att ni är ert högra jag nu, och att ni bara håller på att skala av lagren på utsidan, filtren som talar om för er att ni är ingenting mindre än det fullständiga uttrycket för Källans Energi i en fysisk kropp.

Ni får själva bestämma vad ni ska göra med den kunskapen. Vi föreslår att ni använder den för att påverka andra på ett positivt sätt. Vi tycker alltid om att se er stärka varandra, påminna varandra om vilka ni egentligen är. Vi älskar att se er släppa de idéer som egot så länge har klamrat sig fast vid, och vi vill att ni ska förstå, att vara medveten om sig själv som en varelse av Källans Energi inte gör er till egoister. Det gör er inte heller till narcissister, eftersom ni måste inkludera alla andra i den tron också.

Ni måste inse att alla andra också är Källan som uttrycker sig som en fysisk varelse, och när ni accepterar den kunskapen så handlar det inte bara om att ni är mäktiga, oändliga och eviga. Det handlar också om att ni låter andra veta att de är lika bra. Vi vill att ni ska veta att de andra som ni uttrycker denna sanning för, kommer att acceptera den som sin egen. Vi vet det här eftersom vi ser beredskapen i andra att acceptera sin sanna natur, och allt detta bådar mycket gott för mänskligheten och den mycket nära framtiden för er alla.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...