Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 16 februari 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 16 februari 2021

 

Something to Get Excited About ∞The 9D Arcturian Council

 

Något att bli upphetsad över ∞The 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi håller på att undersöka er mottaglighet för de nuvarande energierna som ni har där i er värld, för vi vill se om ni kan hantera mer. Vi gillar alltid att vrida upp volymen på mänskligheten när vi känner att det är lämpligt att göra det. Och vi är inte de enda som känner så här, att inte överdriva det, inte överbelasta era kroppar och era energifält, för vi vet vikten av att kunna absorbera det ni har fått först innan ni kan få mer och få denna ökning som ni får att bli meningsfull.

Tänk på ditt sätt att äta. Du blir hungrig och sedan äter du och förhoppningsvis slutar du när du är mätt. Och även om du verkligen gillar att äta och vill äta efterrätt efter efterrätt, förstår du att din kropp måste smälta maten och du måste återfå aptiten. Mat smakar alltid bättre när du är hungrig och när du har tränat, eftersom dina celler ber om näringsämnena.

Så är det också med nedladdningar av energi; du kanske tror att du vill ha dem just nu, och du kanske tror att du vill ha dem hela tiden. Men du måste absorbera och acklimatisera det du får innan du är redo att hantera mer, oavsett vad energierna handlar om eller varifrån de kommer. Ni har sträckt er som det väckta kollektivet en hel del, och ni kan hantera så mycket mer än ni en gång kunde hantera. Men ni är fortfarande inte redo för den fulla kraften av energier som kommer till er, och det är något att bli upphetsad över.

Bli upphetsade över vad ni inte vet skall komma till er och hur ni kommer att känna när det kommer. När ni tittar runt i er värld ser ni att de flesta letar efter vad de har förväntat sig komma som inte har kommit eller inte ännu inte har gjort det, och ni kommer att märka att de är mycket besvikna. Ni, som det väckta kollektivet, har återigen en möjlighet att visa era medmänniskor hur det görs. Oroa dig inte för när något kommer, eller ens om det kommer. Kom istället ihåg alla gånger något oväntat kom till dig, och det var mer än du kunde ha föreställt dig att det skulle vara.

Känn den kraft av förväntan, den kraft av positiv förväntan, för allt som kommer, och koppla sedan av och gå och lev ditt liv. Lita på att allt du någonsin har önskat och mer är på väg till dig, och kom ihåg att det är en känsla av att dessa energier kommer att hjälpa till att underlätta inom dig, men också att känslan redan finns där inne inom dig. Och alla energier som vi skickar till dig, eller som andra varelser skickar dig, kommer alltid att bara vara för att påminna dig om vad som redan finns inuti dig och för att underlätta processen att låsa upp det som har varit vilande inuti dig och bara är redo i det ögonblicket att väckas.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss åt att ha kontakt med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...