Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 september 2017

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

16 september 2017

En Vägkorsning mellan Energi och Information- Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Det är trevligt att få kontakt med er alla.

Ni har fört er själva till en vacker (väg)korsning mellan energi och information. Det är vid denna punkt på er resa som ni börjar få ihop saker och ting och börjar förstå er plats i kosmos. Det kommer nedladdningar som låser upp mysterierna inom ert eget varande.

Då ni erkänner sanningen som ni tar emot kommer ni inte längre att ifrågasätta varför ni är här och vad ni förväntas göra. Det är informationsdelen av korsningen. Energierna är till stöd. De är till hjälp att hålla er jordade och få er att inte känna er överväldigade. De är också avsedda att hjälpa er att upprätthålla er känsla av själv. Ni har en känsla av själv som primärt baseras på fakta och upplevelser, tendenser, vanor och personliga egenskaper.

Ni börjar nu förstå att ingen av dessa saker någonsin skulle kunna definiera vem ni är som ett individualiserat medvetande från Källan. När ni tar emot information om vem ni har varit under era många, många livstider runtom denna galax, kommer ni att få veta sanningen om er existens.

Ni existerar för att se tillvaron ur olika perspektiv, för att samla data genom erfarenheter, och sedan skapa ett bättre universum. När ni väl ser alla änglarna, kommer ni fram till samma slutsats, oavsett vad upplevelsen är.

Allting är en möjlighet att känna er själva fullständigare som ovillkorlig kärlek. Ovillkorlig kärlek existerar inom er, överallt runtomkring er, och vid varenda en av dessa potentiellt häpnadsväckande korsningar av energi och information.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi tycker om denna kontakt med er.

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...