Sananda via Ann Dahlberg, 17 september, 2017

Sananda

Söndag 17 september 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Sananda och jag kommer idag för att hälsa er tillbaka till den nya tiden som har tagit ett stort kliv framåt. Hittills så har alla krig hindrats som har försökt att utlösas. Det är kärleksfulla och medvetna människor som sitter på många viktiga poster idag och de har genomskådat alla försök att så split på vår Jord. Jag är hedrad och ödmjuk inför deras mod och beslutsamhet att vända den här världen till en ljusare och vackrare plats för alla att leva på.

Jag är också tacksam för alla de människor som nu i ljusets tjänst är villiga att vakna upp och dra sitt strå till stacken. Det är ingen lätt sak att vakna upp och bli medveten om sig själv och den värld man bor i. Det betyder att många av de värderingar som man har får kastas bort och ersättas av nya. Det betyder att man får se sig själv med rannsakhetens ögon och förlåta sig själv för att man inte förstått hur saker och ting bör vara om man ska vara en kärleksfull varelse mot sig själv och andra. Innerst inne har ni den kärleken där, svårigheten kan vara att ta fram den, då en hel del annat behöver kastas samtidigt.

Jag är stolt över det arbete ni gör mina kära bröder och systrar. Jag har själv gått igenom detta arbete och vet hur svårt det kan vara att kasta slöjan och upptäcka att man står naken inför Gud. Jag är tacksam över att Gud bara är kärlek och att det för honom/henne bara finns förlåtelse när du bestämmer dig för att vända hem igen. När ditt beslut är taget så blir resan genast lättare. Allt verkar för dig i samma stund som du väljer kärleken till dig själv och därmed också till andra. Många av er har valt kärleken idag, de arbetar i kärlekens tjänst och försöker väcka sina bröder och systrar. De gör ett utmärkt jobb för det är många idag som har vaknat och de i sin tur väcker andra. Det är gott och bra för den mänsklighet som nu har valt att gå upp tillsammans med Moder Jord. Hon vakar och skyddar er på många vis samtidigt som hon själv arbetar för sin egen uppstigningsprocess. Moder Jord försöker anpassa sin process så den stämmer med eran. Hon vill ha alla sina skyddslingar med sig. Hennes vilja är vår lag och vi gör allt för att bistå henne och er med detta.

Det har varit en lång process men nu ser vi slutet av tunneln. Allt har lugnat ner sig lite, jag kan höra protester om detta, men ur vår synvinkel så är det sant. Vågorna har blivit mindre och hela mänskligheten har blivit kärleksfullare. Detta kan man till och med märka på djuren idag. Det betyder inte att det inte finns mycket att göra kära vänner. Det finns mycket att ta i och hjälpa till med. Många slöjor som fortfarande behöver befrias så att förståelsen av kärleken och dess plats på Jorden kan bekräftas. Det finns fortfarande många stängda hjärtan, ty de vet inte hur man ska öppna dem. De har inte fått en chans att förstå att de och andra kan vara kärleksfulla och att endast det bästa är gott nog för dem. Det är ju så kära barn att endast det bästa ska vara gott för er och era medmänniskor och då haltar Jorden lite fortfarande. Var dock vid gott mod ty andra tider väntar och inte ens den mest motvillige kan stå emot den kärlek som strömmar ner mot er. Kärlekens vindar blåser och ni blåser med i dem. Se fram emot en glädjens tid med mycket skratt och sång.

Jag lämnar Er nu med den sången i mitt hjärta.

Sananda

Du gillar kanske också...