Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 februari 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 16 februari 2020

 

Skapa Er Väg Till Femte Dimensionen

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi lägger mycket vikt vid denna tidpunkt på er fria vilja att välja vad ni vill skapa för er själva och vi vill vara mycket tydliga med det faktum att ni väljer vilken verklighet eller tidslinje, ni finner er själva på. Ni har mer frihet att välja nu än någonsin tidigare för att ni redan har flyttat till den fjärde dimensionen och om ni väljer att delta i skiftet till den femte dimensionen kommer ni att göra det.

Och så, nu är det dags att spänna era kreativa muskler och visa att ni behärskar användningen av er fria vilja genom att skapa resten av denna resa som ni är på till 5D precis som ni vill att den ska vara. Vi kommer ibland att påpeka en möjlighet, eller en riktning som vi ser er gå in i och sedan kommer vi att märka hur det vi har berättat för er har väckt mycket av den kreativa energin i er. Med andra ord, oavsett vad vi säger som nionde dimensionella varelser, kommer ni alltid att vara de som skapar er verklighet.

Ni kommer alltid att vara de som väljer bland de tidslinjer ni har framför er. Det här är er upplevelse och det är era liv att leva. Så ta inte något som vi berättar för er, eller någon annan berättar för er, om möjliga framtider som något som är hugget i sten. Ni är där för att skapa och uppleva och allt ni upplever är tänkt att inspirera er att skapa, och det inkluderar våra meddelanden till er.

Vi skulle mycket hellre se att ni skapar det ni vill uppleva och går iväg och vibrerar i harmoni med det, istället för att bara acceptera ett öde som ni inte vill leva och vi vet att våra skaror här i de högre dimensionella planen känner på samma sätt. Vi kommer att prata med er om möjligheter och sannolikheter så att ni kommer att bredda er räckvidd i termer av vad ni tror är möjligt, men i slutet av dagen vill vi ge all kraft tillbaka till er.

Och så, det är vad vi gör nu. Vi inbjuder er att titta runt i er värld och ert personliga liv och fråga er själva, vad är det ni vill uppleva? Vad är det ni vill skapa? Och vi vill försäkra er att himlen egentligen är gränsen vid den här tiden i mänsklig historia. Tänk inte litet eller dröm litet, för det finns inget behov för er att göra det, särskilt inte nu. Nu är det dags att breda ut era vingar och sväva till den verklighet som ni har skapat, den verklighet som ni har bestämt är den bästa att leva i.

Och de av er som tar andra i beaktande när ni skapar den framtida upplevelsen samskapar i era ögonblick med era medmänniskor och drar på samma energi som de gör. Därför är nu också tiden för samarbete och samskapande, och allt är roligare när ni gör det med andra. Så vi inbjuder er att samlas med era höga vibrationsvänner och diskutera vad det är ni vill gå mot när ni fortsätter denna resa ni är på till den femte dimensionen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...