Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 september, 2018

Arkturiska Rådet

via Daniel Scranton

15 september, 2018

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Det gläder oss att få förena oss med er alla.

Vi har tagit beslutet att avslöja för er en del av det som har pågått bakom kulisserna, så att säga. Vi har kontakt med ett antal kollektiv och rådförsamlingar och federationer som härstammar från hela galaxen och det förekommer en hel del rörelse just nu, i riktning mot att skapa en händelse med utomjordisk kontakt som skulle bli oförnekbar för hela mänskligheten, inte enbart för de som är ’troende’.

Detta slag av händelse med fullständigt öppen kontakt skulle bli ett enormt språng framåt för mänskligheten. Det skulle inte längre förekomma några tvivel bland dem som inte tror på utomjordingar och resultatet är att mänskligheten fick se sig själv alltmer förenad. Ni skulle se er själva mer som kollektiva varelser, snarare än varelser av en specifik ras, religion eller nation. Det skulle bli det definierande ögonblicket i den mänskliga historien och hjulen är nu i gång för att det ska äga rum.

Nåväl, något likt detta skulle kunna ses som en störning, men det finns trygghetsväktare på plats för att förhindra att alla slags avsiktliga och öppna störningar inträffar. Denna händelse skulle också markera en kommande sammankomst av ledarna från nationer över hela världen vilka redan har kännedom om utomjordingarnas existens. Det kommer att fås till en överenskommelse för att helt enkelt låta detta ske och som ett resultat skulle sedan en hel del andra dominobrickor falla.

Ni förstår, det finns ingen anledning till att oroa sig över att mänskligheten skulle lägga händerna på teknologier som ni inte är redo för, för sanningen är att mänskligheten redan har utvecklat avancerade teknologier som den största delen av planeten är omedveten om. Och därför skulle denna händelse med utomjordisk kontakt helt enkelt lysa en spotlight på det som har förnekats er alla under en alldeles för lång tid.

Vi är överens om att denna händelse är något som skulle gynna mänskligheten. Vi ger vårt fulla stöd till de varelser som tar denna fullständiga och öppna kontakt med er alla och vi är ivriga att få se alla de uppvaknanden som detta resulterar i. Vi kan inte ge er någon tidsram just nu, men som vi säger, så är hjulen i rullning.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss över att få ha kontakt med er.”

 

 

Översättning: Aslög

 

Du gillar kanske också...