Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 december 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 december 2018

Per Staffan 17 december 2018

Mänsklighetens Bidrag ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Ni är de perfekta varelserna för att bidra med det ni gör till resten av galaxen. Ni har visat era bröder och systrar i de andra stjärnsystemen hur flexibla ni är, hur kreativa ni är och hur villiga ni är att uppleva så många olika slags känslor. När ni inser att ni får er kreativitet från er vilja att uthärda och känna, kan ni se att det finns värde i smärta och lidande, och ni kan fira er som art för att ha varit villiga att göra allt arbete som ni gör med er själva.

Ni bidrar så mycket bara genom att leva era liv, men vissa av er känner er fortfarande otillräckliga. Vissa av er känner fortfarande att ni inte gör tillräckligt för att tjäna. Vi kunde inte vara mer oense. Er vilja att inkarnera på jorden säger så mycket om er karaktär. Vi är imponerade av mänskligheten varje dag, eftersom vi ser medkänslan växa inom det kollektiva medvetandet.

Vi vet var hjärtat till mänskligheten ligger och vi är mycket glada att se att fler och fler människor upptäcker det hjärtat, den villigheten att känna och önskan att släppa dömandet. Vi ser att de uppvaknanden som uppstår på planeten Jorden bringar er närmare varandra varje dag, och vi förundras över de sätt på vilka ni ansluter till varandra trots skillnader och avstånd mellan er.

Ni är en anmärkningsvärd art, och ni lyser vid bästa möjliga tid. Vi är här för att hjälpa er, men för det mesta är vi helt enkelt stolta över att kunna observera vilka ni är och vad ni håller på att bli i varje ögonblick.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...