Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 juli, 2022

 

Plejadiska energier på en tidslinje för att hela mänskligheten ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är intresserade av att tillsammans med er alla utforska de möjligheter ni har framför er som ett kollektiv. Vi är inte här för att berätta vad som kommer att hända och när. Vi är här för att hjälpa dig att komma i kontakt med de tidslinjer som du känner är bäst för er själva och för hela mänskligheten, oavsett om de är vakna eller inte. Och nyligen i de kontakter vi gör med er alla på det astrala planet, har vi upptäckt att ni alla har en uppriktig önskan att stanna kvar och läka det mänskliga kollektiva medvetandet.

Ni är de som frivilligt har ställt upp för att ta del av en enorm mängd helande där på jorden. Det är därför det finns så mycket Plejadiansk energi i er värld. Plejadianerna är kända för sina helande förmågor och tekniker, och många av er har tillbringat hundratals, eller till och med tusentals, liv i det Pleiadiska stjärnsystemet, eftersom något inom er visste att denna utmaning var på väg. Ni visste alla att ni skulle delta i det stora mänskliga experimentet och att experimentet skulle kräva varelser som var skickliga på att läka vibrationellt och energiskt.

Du visste att det här uppdraget skulle handla om mer än att bara sätta plåster på skärsår, och så, här är du, vaken och medveten om att du vill vara en del av denna kraftfulla resa för helande. Och ändå, många av er letar fortfarande efter ett sätt att uttrycka er själva som de healers som ni verkligen är. Om du vill samskapa en tidslinje där mänskligheten tar alla möjligheter att läka, då vill du förankra mer av den Pleiadiska energin och göra den tillgänglig för varje enskild människa, oavsett om du håller med dem eller inte, oavsett om du godkänner vad de gör eller inte.

Det helande arbetet måste vara för alla för att medvetandet ska utvecklas, och så småningom, stiga. Ni kan göra detta, och vi vet att ni kan eftersom vi har kikat in i den framtiden, den där tidslinjen där tillräckligt många av er svarade på kallelsen och började verkligen förkroppsliga de Pleiadiska energierna. Det är en vacker tidslinje. Många av er har arbetat med det med oss ​​på det astrala planet, och vi är glada över att se det komma till förverkligande, att se mänskligheten förverkliga er potential som de som har rört sig längst och vuxit mest under denna tid av universell uppstigning .

Vi är här för att hjälpa till med detta lilla projekt också. Så vänd dig gärna till oss, Arcturian Council, för vi älskar också att arbeta med Pleiadians och Pleiadiernas helande energier.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...